gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-09-08 23:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2022-09-08 23:15 (saite)
Es nezinu, bet šis mani šodien ļoti uzjautrina, jo varbūt tas nav gluži patiess tiešajā nozīmē, bet tas ir nedaudz patiess paplašināti.

Vakcīnas efektivitāte ir ļoti īsa 3-4 mēneši. Es jau sākumā teicu, ka pēc vakcīnas visiem vajag iet ārā un apgrozīties, kur izplatās kovids, lai to pēc iespējas ātrāk saķertu. Papildu izslimošana dod daudz labāku aizsardzību. Bet valdība ieviesa papildu ierobežojumus, vakcīnu pases utt., lai vakcinētie tik drīz nesaķertu kovidu. Tas nozīmē, ka viņu imunitāte jau bija zudusi, ka viņi beidzot saķēra kovida infekciju, un tas jau bija ar daudz smagākās sekām un nāvēm. Valdības ierobežojumi patiesībā pavairoja nāves nevis samazināja.

Vēl ir interesanti, ka tiek arvien vairāk apstiprināts, ka tūlīt pēc vakcīnas imunitāte ir vājāka, jo visi leikocīti migrē uz vakcinācijas vietu, bet pārējā ķermeņa daļa paliek mazāk aizsargāta. Ne jau velti pat cibā bija sūdzības, ka saķēruši kovidu tieši pēc vakcinācijas ar stiprāku slimību. Loģiski, ka būtu pat bijis labāk nevakcinēties, bet saķert tikai omikronu. Arī Mārtiņš Rītiņš it kā saslima ļoti drīz pēc būstera un pēc tam nomira. Varbūt bez būstera būtu izdzīvojis.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?