gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2022-07-01 08:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kārtējais uzskatāmais demonstrējums cilvēkam, kas "dzimis rāpot". Lasot šādus savārstījumus un redzot, ka tā laikam uzskata vismaz aptuveni puse sabiedrības un vēl lielāks procents starp t.s. izglītotajiem, ataust atmiņā kāda senāka konspteorija par to kā homo sapiens patiesībā ir savā laikā manufaktūrēta vergu rase, kuras vienīgais uzdevums bija lopu režīmā kalpot kādiem Chosen People, bet ar laiku tiem sāka parādīties gļuki matricā un daļa sāka sevi apjaust par brīvām būtnēm, kratīties vaļā no važām. Gļukaino vienmēr būs neliels procents, vairumā vēl arvien strādā verga instinkts, tāpēc tie redz totalitārisma izpausmes tikai un vienīgi kā kaut ko labu, gaišu nākotni sološu, jo lielskung' taču labāk zināms kā mums jādzīvo. Ne vien tam tic, smerda pazemībā ievēro un pakļaujas, bet papildus tam stučīs un paši medīs tos, kas palikuši gļukaini, sākuši mīlēt brīvību. "Damaged unit detected, call for shutdown."


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-07-01 09:08 (saite)
Hm, man kāreiz likās ka pilsonis tur kritizē mediju producētos standartviedokļus / to izplatīšanos bet nu moš es ne tā izlasu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-07-01 09:15 (saite)
Man izskatās, ka "smagi, bet nepieciešami" attieksme. Mēs lūk tādi neattīstīti, grūti sagremojam visu to jauno labo informāciju "no augšas" par to kā pareizi dzīvot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?