gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-10-08 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kontekstā ar iepriekšējo citātu:

''German Chancellor Angela Merkel said on Thursday she was confident that the European Union would complete its Comprehensive Economic Trade Agreement (CETA) with Canada.

"(Being an) open society also means being open for global trade .. we have made good progress on CETA now and in the European context you can expect that we will get the signing and ratification," Merkel told an industry event in Berlin.''

Redz, eirokrātiem nav problēmu slēgt abpusēji izdevīgas vienošanās ar non-EU valstīm, svarīgi ir parādīt, ka ja kāda valsts nepakļaujas ES piderokrātu diktatūrai, tai pienāksies sods. Nu čem ņe sovok?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2016-10-08 14:03 (saite)
Par to uztraukties nevajadzētu. ES mēģinājumi sodīt UK par Breksitu būs ļoti sāpīgi pašai ES. Eirozonas krīze ir aplamās ES politikas rezultāts. Laikam Merkele un Holands apskauž UK par to, ka UK nav jātīra šie eiro sūdi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-10-08 14:09 (saite)
Jā. UK ir tomēr vien no pašpietiekamākajām valstīm Eiropā. Tai nekas radikāli nemainīsies bez nedaudz izdevīgākiem dīliem, ko piedāvā dalība ES. Īpaši, ja iet runa par militāro jomu. Tādas valstis kā Vācija un Zviedrija nevarētu sevi aizstāvēt da jebkādas, pat iekšēja, masīva agresijas akta situācijā. Ja nu vienīgi ar spontānu entuziastu miliciju. Ekonomiski mainīsies ļoti maz kas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?