gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-11-17 22:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tiešām gribētu piesūknēties tai Putina naudas dotuvei, jo izrādās, ka par to, ko es jau tā pat rakstu, viņš ņem un iedod rubli. Psc kād būtu lafa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-11-17 22:38 (saite)
Tu esi pārāk nosvērts. Ja tu histēriski lamātu krievus, mēģinātu sarīdīt cilvēkus uz etniskā pamata un tā un tev kaut kas sanāktu, moš arī iedotu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-17 22:52 (saite)
Nu Hedera uzskata, ka rīdu, jo norādu uz noziedzības problēmu. Vai tad ar to nav gana? Pēc #muhrussia un #muhputin loģikas jau sen sanāk, ka Rietumos visi nacionālisti un globohomo pretinieki ir Putina boti. Tikai godīgas wokes, kas ienīst savu rasi, tautu un vēsturi ir īsteni patriōti, brīvi no Krievijas graujošās ietekmes. :D

Vispār man sāk vairoties cieņa pret Putinu. Pēc Rietumu mediju aplēsēm viņš ir ietekmīgākais cilvēks pasaulē ar lielu atrāvienu, jo spēj burtiski mindkontrolēt cilvēkus citās pasaules malās ar slikti apmaksātu interneta troļļu palīdzību. Tur vajag būt ģēnijam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-11-17 22:59 (saite)
Es domāju ka pa putina botam gadās gan nacionālistu vidū (sk. Lepēnu un viņas sakarus ar Maskavu) gan agresīvo pieminekļu gāzēju vidū, der visa spektra rīki ja mērķis ir vājināt pretinieku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-17 23:20 (saite)
Gan jau, taču tam ir tik pat trūkstošas evidences kā russiangate konspirācijai. Domāju, ka Putins vienkārši smīnīgi noskatās un netraucē konkurentiem pašiem sevi iznīcināt. Wokisms ne tikai vairo sociālu naidu, bet arī padara valstis nožēlojami nekompetentas kā militāri tā izlūkdienestos, jo to primārais mērķis ir ideoloģiska tīrība un kadru lojalitāte, nevis spējas labi veikt savu darbu. Tie vairāk nodarbojas ar savas tautas izspiegošanu un policēšanu, nekā konkurētspēju ar citām varām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-11-17 23:00 (saite)
/jo spēj burtiski mindkontrolēt cilvēkus citās pasaules malās ar slikti apmaksātu interneta troļļu palīdzību. /

Viņš no padomijas mantojis labus specdienestus un arī karjeru tajos sācis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-11-17 23:21 (saite)
Wokisms daļēji ir arī PSRS "active measures" sekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?