gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-08-22 22:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The vaccine efficiency discussion is secondary (the oligarchy wants us to focus on that and reduce it to pro vaxx vs anti vaccine debate) but it is really all about passing the vaccine passport laws I.e the legal precedent for the society of control and surveillance. What to focus on is how the oligarchy is sitting on both individual freedom and equality between citizens in front of the law for a pandemics that kills at life expectancy on average…


(Ierakstīt jaunu komentāru)

"They try it every generation"
[info]formica
2021-08-22 22:53 (saite)
https://youtu.be/Xyd-Y3spt4U

vaccine efficiency izpauzhas kaa kritiskas domaashanas paraliize

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2021-08-22 23:20 (saite)
The Vaccinated Are Worried and Scientists Don’t Have Answers

Tātad vakcīnas samazina iespēju nomirt desmitkārtīgi (par 90%). It kā nav skaidrs, vai tas attiecas uz visām vecuma grupām vai tikai uz gados veciem cilvēkiem. Šķiet, ka šī efektivitāte ir pēc 6 mēnešiem. Bet loģiski, ja vecāki cilvēki saņēma vakcīnas pirmie tad šie 6 mēneši jau ir vai drīz būs pagājuši.

Tagad cits vakcinētais apciemo šādu cilvēku, un ja nu gadās, ka viņš atnes infekciju (inficēšanās iespēja ir samazināta tikai par 50%). Var viegli atrast gadījumus, kad tas ir noticis un kāds, kurš jau iepriekš bijis ar dažādām slimībām, ir arī nomiris. Ar kovidu vai no kovida – kurš gan to var noteikt?

Neirotiskajiem tā ir liela brēka – vakcīnas nestrādā. Liekam atpakaļ visus ierobežojumus, maskas, mājsēdes, slēdzam veikalus utt. Lai gan šie pasākumi ir efektīvi tikai par 10% vai 20%, tas ir, salīdzinot ar vakcīnu efektivitāti, diezgan nebūtiski.

To visu saku, lai parādītu, ka nav svarīgi, cik relatīvi droša ir situācija, vienmēr var ierobežot brīvību.

Vienmēr ir mūžīgais pretarguments – lai nepārslogotu slimnīcas. Bet ir pagājuši gandrīz 2 gadi. Ir bijis laika, lai slimnīcu kapacitāti palielinātu. Šeit pat nevajag neko daudz – pamatā tikai gultasvietas un skābekli. Un medmāsas, kas uzrauga, izmēra pulsu, asinspiedienu, Sp02 utt. Ir tērēti miljardi dīkstāvēm, bet neviens politiķis pat nevar kaut ko izdarīt, lai pieliktu ārstiem kaut vai par to pašu vakcinēšanu. Laikam ar domu – nu tūlīt, tūlīt un viss kovids beigsies. Būsim tikai veltīgi naudu izmetuši. Mēs taču ar tādu pompu slēdzām reģionālās slimnīcas, pat sūtījām specdienestus, lai iedauzītu tās Bauskas tantes, kas uzdrošinājās protestēt. Nē, nekādas kapacitātes palielināšanas nebūs, jo es tā teicu. Tā vietā slimnīcas paliks ar tikai dažām gultām, un jūs visi sēdēsiet mājās un pat uz veikaliem neiesiet.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]formica
2021-08-22 23:48 (saite)
Paarslodze saaksies, kad sapoteetie sarazhos variantus. Skat, kaa izraeelji un paareejais avangards iekritis. "Pfizer efficacy at 16% for the elderly in Israel"

https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1428507509740933122

https://youtu.be/4W6NDldhJtQ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-08-23 00:00 (saite)
Kam vajag slimniicas, ja pastaav efektiivi prevencijas un terapijas protokoli? Ak pareizi, profilakse un agriina aarsteeshana ir aizliegta. "Pienaaciet, kad luupas buus zilas"

https://covid19criticalcare.com

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]formica
2021-08-23 00:27 (saite)
https://www.wrongkindofgreen.org/2020/04/23/vaccines-blockchain-and-bio-capitalism/

kameer treknie runchi dala kaapostu, tantinjas tikmeer baida ar red herring

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?