gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-07-08 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"We're coming for your children"
666


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2021-07-08 20:47 (saite)
Pag, tu tiešām neuztver, ka viņi ironizē tieši par tādiem konservatīvajiem, kas uzskata, ka geji "coming for their children"?
Tipa varētu pārmest, ka nav smieklīgi vai ir nepolitkorekti (uztraukšanos par politkorektumu gan konservatīvie laikam parasti pārmet liberastiem), bet ne jau nu uztvert nopietni.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-08 21:06 (saite)
Wokisti nemēdz ironizēt vi jokoties. Viņiem vienkārši tas orgāns nestrādā. iemsls kāpēc viņi neprot mēmot, toties agresīvi apkaro raitwing mēmjus kā "naida runu". Un es paskatījos to viģiku knapi līdz 1/3. Tie tur ir plānprātīgi monstri jau no paskata un uzvedības vien and they mean it, jo tas ir tiesi tas, kas notiek realitātē. Gejs pamatā izplatās caur child molestation. Aptaujās aptuveni puse pašu homoseksuāļi atklāj, ka tikuši izmantoti nepilngadīgā vecumā (otra puse var neatcerēties, jo agrā vecumā izmantotie parasti šādas šausmas izbloķē no atmiņas).

Pie tam tas, ka viņi "ironizē par konservatīvajiem" šajā gadījumā nenozīmē, ka viņu nolūks nav tieši tas. Te vairāk parādās "boldness", kas šiem sātanistiem ar vien vairāk parādās sabiedrībā, kur viņi ieņem dominējošo lomu, politiķu un oligarhu aizsargāti pret normāliem cilvēkiem. Tas ir līdzīgi kā ar regulāro sātanisko simbolismu dažādos elišu masu pasākumos, mūzikas industrijā, kā klipos tā balvu ceremonijās, vogue žurnālos, holivudā pat tādos notikumos kā Lielā Hadronu Kolaidera atklāšanā, kurā publikai tika izspēlēts burtiski sātanisks rituāls.

Tipa, haha, vini jau tikai ironizē. Priekš normāla cilvēka ar nesagrautu morālo kompasu, nekad neienāks prātā tik intensīvi un ar tādu vērienu "jokot" šādos veidos. Tas ir nevis jokošana, bet ņirgāšanās par cilvēkiem, demonstrējot savu spēku. Kā Kaligula, kas ieņirdz par saviem pilsoņiem, ieceļot amatā zirgu vai publiski orģiējot. Šādiem simboliem ir ļoti konkrēta nozīme, tos var vienreiz joka pēc kāds cilvēks uzvilkt uz masku balli, nevis vesela establišmenta kliķe katru dienu demonstrēt industrial scale mērogā un šī ziņģe ir vienkārši viens no daudziem piemēriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bauda
2021-07-08 21:14 (saite)
Not the Bee saturs ir iemesls, kāpēc atsekoju Bābeles bitei FB. Ne tur vairs humora, ne kas satīra. Šāds video vispār ir wtf, es nesaprotu tā projekta stratēģiju. Tipa, izliksimies, ka nesaprotam tos jokus, kas mums nepatīk, un kāds pavilksies? Varbūt tu saproti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-07-08 21:20 (saite)
Jā, man arī īstenībā liekas, ka tas čalis video un gnidrologs vienkārši izliekas, ka nesaprot, ka geju koris ākstās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeltens
2021-07-08 21:19 (saite)
wokisti mēdz gan jokoties, tu, iespējams, vienkārši neuztver viņu jokus/mīmus..
Bet šī ir vienkārši, jā, sarkastiska ņirgāšanās par konservatīvajiem, visādiem atsaldētiem kristiešiem, kas izmestu savu bērnu no mājas, ja viņš izrādītos gejs. Tas vienkārši ir tik acīmredzami, ka es tiešām brīnos, ka to var neredzēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-08 21:36 (saite)
Laikmetā, kad mums ir 10 gadigi dragqueeni, kas dejo gejbārā, tik pat gadus veci "dzimuma maiņas" upuri, nepārtrauktā smadzeņu saklošana caur medijiem un skolām, kas sadarbojas ar pervu kontrolētiem NGO, absolūtā epidēmija ar bērniem, kas pilnīgās sagadīšanās kārtā sāk ar vien biežāk "atklāt sevī" kādu no alfabēta burtiem, jūs iebildums noraidīts. Viņi ņirdzīgi dzied par to, ko dara ar mesidžu "a mēs panāksim savu hahaha un jūs zaudēsiet savus bērnus". Sasaucas ar tādiem stāstiem kā šis, kas nebūt nav pirmais tamlīdzīgais kāzuss.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-07-08 21:51 (saite)
"Mums" nekā tāda nav.
Man ir piecgadīgs dēls, man teorētiski būtu jābūt riktīgi jāuztraucas par gejiem un sātanistiem, kas drīz gribēs likt viņam mainīt dzimumu, bet uztrauc viņi nez kāpēc tevi, kam, cik saprotu, bērnu nav.
Un, nē, tas nenozīmē, ka es aiz rociņas viņu vestu 12 gados uz attiecīgo operāciju. Tas vienkārši nozīmē, ka es šo uzskatu par raitvingeru propagandu, nevis īstu problēmu, ar kuru "mēs" saskaramies ikdienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-09 19:13 (saite)
Saki paldies, ka dzīvo konservatīvajā "atpalikušajā" Austrumeiropā, par kuru tieši šajā sakrā daudzi progresīvie cibiņi nereti pikti džinkst. Tieši tāpēc ir ļoti svarīgi publiski "uztraukties" par to, kas notiek Rietumeiropā, lai redzētu ko nedarīt un kam neļaut ielaist saknes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-07-12 15:40 (saite)
Nepareizi. Mani tas neuztrauc, jo mīlu un mīlēšu savu dēlu neatkarīgi no viņa nākotnes seksuālajām preferencēm. Ja nu viņš tomēr izrādītos gejs, tad drīzāk satrauktos tieši par to, par ko liec man teikt paldies - ka dzīvoju atpalikušajā Austrumeiropā, kur ir pilns ar kaut kādiem ērmiem, kas uzskata, ka viņiem ir kāda darīšana gar to, vai kāds ir vai nav gejs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-07-09 08:20 (saite)
/ pat tādos notikumos kā Lielā Hadronu Kolaidera atklāšanā, kurā publikai tika izspēlēts burtiski sātanisks rituāls. /

ē no šejienes sīkāk plz, ko es esmu palaidis garām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-09 19:25 (saite)
biju domājis šito: https://haveyenotread.com/occult-ritual-opens-europes-largest-train-tunnel-in-front-of-europes-leaders/
tūbē pieejams pilns video - tur ar lolwtf nepietiek, simboliem ir nozīme, ja tie tiek tik spilgti un izvērsti demonstrēti plašai publikai kā labi esam
tādas lietas normāla politiskā elite vienkārši nedara

sakarībā ar CERN arī bija kāzuss un viņi arī saka, kas esot vien baigie joku pēterīši XD
https://christianjournal.net/turning-point/cern-satanic-ritual-sacrifice-video-leaked/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-07-09 21:49 (saite)
Oj nu tie abi ir biasēti avoti, kā pats labi redzi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-09 22:12 (saite)
vecīt, mācies medijpratību, tur ir saite uz šīs ceremonijas viedo pilnā formātā: https://youtu.be/zW5gklIKcDg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-07-09 22:24 (saite)
kkāds stilizēts meibī ``pod etnografiju`` priekšnesums, es neteiktu ka baigi iespaidīgs bet teiksimtā virkne operu bez libreta zināšanas arī ir tikai nesakarīga kkādu cilvēku dziedāšana. Atveidoti meibī seno totēmisko rituālu fragmenti, toč neesmu vēsturnieks nezinu cik korekti. Bet nu jā skaidrs kristieši ieraudzīja tēlu ar ragiem un sacepās, iesakam kristiešiem aukstu dušu un wyss. Nedaudz atgādina komēdiju `` Vanags un Poters`` :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-09 22:45 (saite)
Dejojoši bafometi u.c. mošķi un cilvēku upurēšana. Mums arī ko tādu vajadzētu jaunas tramvaja līnijas atklāšanā. Pilnīgi tipiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-07-09 23:14 (saite)
Pag OK vrb es nenoskatījos pietiekami uzmanīgi bet vroģe nevienu nenoupurēja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?