gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2021-01-05 01:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vot kā sanāk
No vienas puses Putins savas 'varas vertikāles' būvniecības laikā sagrāba visu brīvo presi Krievijā un padarīja to par valsts aģitācijas ruporu. No otras puses viņš sagrāba (((brīvo presi))). Berezoviskis un Gusinisksi pa lierlam kontrolēja visu meinstrīm TV un radīja iespaidu, ka pastāv opozīcija starp Kremli un "neatkarīgajiem". Tiesa vēlar vien ticu, ka Ņemcovs un vēl daži citi intelbeņķi (Ļisķjevs uml) bija genuine.
Ungārija tika zem pamatīgas (((starptautiskās sabiedrības))) kritikas par to, ka aplauza spārnu visām Sorosa ieviestajām NVO. Laikam tāpēc viņus mēģina bāzt vienā spainī un asociēt kā "mūsu demokrātijas ienaidniekus". Pat poļus, kas ne acugalā neredz kreivus un Krieviju. muh russia

Mūsdienu Rietumiem nav reāla spēcīga inaidnieka. Pasaule ir kļuvisi unipolāra un Ķīna jau sen ir daļā. Krievija tiek izmantota kā 'patsy', lai liktu plebam nīst feiku ārēju ienaidnieku. Putina slaveniem smīkņu gifi pauž to kā viņš to saprotm, bet tajā pašā laikā izbauda tik negaidītu dāvanu priekš sava lokālā elekotrāta, pat nelūdzot pēc tās.

Gaužamies par mah raša, dzīvojot stropā, ēdot soju un kāpurus un karojot par Izraēlu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2021-01-05 10:07 (saite)
Tajā pat laikā, krievi ir problēma daudzām valstīm, arī mums. Ko iesaki šajā sakarā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-01-05 17:10 (saite)
Nezinu ko te īsti ieteikt. Vidžilantam jābūt kā pret krieviem tā švābiem. Tikai vajag izšķirt starp draudiem, ko Krievija reāli sevī nes un muh russia retoriku, ko izmanto citu draudu nesēji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-01-05 17:55 (saite)
Jāizvēlas starp iespējamu verdzību un kaušanos ar globālistiem un iespējamu kaušanos un verdzību ar krieviem, tikai savādāku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]swimpis
2021-01-05 12:57 (saite)
Runā par tagadējo "Putinu"? Ir 4 točna.varbūt pat 6 pilnmīgas Putina pārvērtības. Pēdējo 25 gadu laikā ik pa 4 gadiem paskaties viņa profilu un tad pasaki man, ka tas ir viens un tas pats cilvēks" Medveģevs ir nemirstīgais Nikolajs Otrais, kurš atteicās no troņa, viņa dvīņubrālis bija UK Karalis George. ww1 vispār bija tikai lai samestu civilajiem atmiņu iznīcinošo gāzi un varētu bāzt mums melu narratīvu virsū, kuru beidzot kādu laiku jau ir asiņojošu pārplēsis internets.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?