gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-12-04 10:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai tās jaunās superīgas megavakcīnas ar 90% success rate jau ir kārtīgi notestētas uz dzīvniekiem (do they make frogs gay?) un ja jā, tad vai par tiem ir kādi pētījumu populārzinātniski apraksti?
upd:
oho
... Several vaccine candidates are expected to induce the formation of humoral antibodies against spike proteins of SARS-CoV-2. Syncytin-1, which is derived from human endogenous retroviruses (HERV) and is responsible for the development of a placenta in mammals and humans and is therefore an essential prerequisite for a successful pregnancy, is also found in homologous form in the spike proteins of SARS viruses. There is no indication whether antibodies against spike proteins of SARS viruses would also act like anti-Syncytin-1 antibodies. However, if this were to be the case this would then also prevent the formation of a placenta which would result in vaccinated women essentially becoming infertile. To my knowledge, Pfizer/BioNTech has yet to release any samples of written materials provided to patients, so it is unclear what, if any, information regarding (potential) fertility-specific risks caused by antibodies is included...

Nu ko, būs kā Fuko Svārstā, kur visas konspirācijas beigās izrādīsies patiesas. >:D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2020-12-04 13:57 (saite)
Beta testētāji šādos gadījumos gan ir tie brīvprātīgie, kas piedalās III fāzes klīniskajos testos, kas tieši priekš tā arī ir domāti. Pēc III fāzes turklāt seko vēl arī IV fāze (approved for early or limited use) un tikai pēc tam, kad arī tur nav novērots nekas draudīgs, notiek aprobācija klīniskai apritei.

Kas attiecas uz mRNS vakcīnām, tad laboratorijas apstākļos šī tehnoloģija tiek testēta jau apmēram pēdējo desmitgadi, šie tikai ir pirmie produkti, kas tiek bīdīti uz izmantošanu medicīnā. Pie tam, ja nu kādam ir tik liela neofobija vai paranoja, tad pašreiz tos pašus III fāzes testus iziet vesela rinda vakcīnu, kas ir bāzētas uz daudz vecākām un vispārzināmām tehnoloģijām (inaktivētiem vīrusiem, plazmīdām, vīrusu atslēgas proteīniem šķīdumā u.c.).

Up-to-date un ļoti izsmeļošs konspekts par pašreizējiem vakcīnu kandidātiem: https://www.who.int/publications/m/item/draft-landscape-of-covid-19-candidate-vaccines

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-12-04 14:23 (saite)
"WHO approved" neraisa uzticību, ņemot vērā, ka organizācija ar visām panckām pieder Ķīnai. Bet nu labi, ja tie speciālisti ir pārliecināti, lai jau ir. Tad jau redzēs ko teiks paši vakcinētie. Katrā ziņā skaidrs, ka cilvēkiem, kas nav riska grupā ir pilnīgi bezjēdzīgi riskēt priekš aizsardzības pret tik mazdraudīgu slimību un, ja to padarīs par obligātu visiem, tad tas jau atkal ir labs materiāls konspirācijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?