gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-11-10 21:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Delfiņo srakstiņš par čmukiem mīļiem šunīšiem, kas teju pārvāksies uz Balto Namu. Tiešām nav skaidrs vai viņi patiesi nezina neko par notikumiem ASV vai ir zem pilnīgas (ār)prāta kontroles. Katrā ziņā tas jau ir pilnīgs sovoka līmenis, kur nelāgu notikumu laikā pa visiem TV kanāliem laida Gulbīšu Ezeru. "Normālā" situācija (pirms gadiem četriem kaut vai) tur būtu kaismīgi raksti, kas zākā Trampa pretīgo uzdrošināšanos apdraudēt mūsu demokrātiju un kā tas ir ceļš diktatūras virzienā, bet nu jau next level - ne čiku ne grabu, izliekamies, ka vēlēšanas ir galā un ziņas par Baidena suņiem prevalē pār politiskajiem procesiem.

Varbūt arī patiesībā ir tā, ka pirms interneta laikos prese bija tieši tāda pati, bet references punktu neesamības dēļ, to uztvēru kā adekvātāku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2020-11-11 11:51 (saite)
meh. Atminu 2000.gadu, kad kolēģis, kungs tā ap 50, plūca matus un lādēja stulbos amerikāņus, kad Bušs piecirta kājiņu un paprasīja taki pārskaitīt tās balsis. Pat neatceros, par ko tieši kolēģis fanoja, bet mani tolaik tas neuztrauca itin nemaz.

Par šo pasākumu man pašam interese uzradās "no pretējā". Vispirms ievēlēja Trampu un tad es drusku samulsu, kā tādu, khm, personu, vispār palaiž godīgās mājās iekšā. Būdams slinks kā bluķis, es nevis skatījos un domāju pats ar savu prātu (rets, izzūdošs resurss, jātaupa!) bet drusku pasekoju, kā viedie prāti, tas ir, politiskie naidnieki, analizē jamā darbības un norāda uz kaitnieciskām muļķībām, kuras oranžais dara. Tad es sasmelšos gudros viedokļus un pats tapšu gudrs bez liekas piepūles, tā es spriedu.

Nu lūk, un ar visdziļāko sarūgtinājumu lasīju nevis analīzi un kritiku, bet stulbu bļaušanu. Tas ir maigi sakot.

Labticīgi pieņemu, ka stulbu bļāvēju pietiek abās frontes pusēs un republikāņi zākāja demokrātu prezidentus ne mazāk glupos veidos. Bet Trampa kritika bija mana pirmā pieredze šādās lietās un es tapu šokēts no tā, cik šī kritika ir stulba. Līdz Trampa stulbumam tā pat nenonāca, tā bija stulba pati par sevi.

Tā es nonācu pie diezgan savādas atziņas, ka labāk tad lai ir Tramps, nevis šie cūkcilvēki. Atziņa, protams, ir glupa un no glupības radusies, bet sev par aizstāvību minēšu, ka es esmu nekas un nekas no manis nav atkarīgs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]riobravo
2020-11-11 12:50 (saite)
Varetu prognozet, ka nakamreiz uzvares jebkurs kaut cik normals R kandidats. R lielakais minuss bija Trumps, bet D lielakais minuss ir, ka vini ir cukcilveki, pirmo minusu daudz vieglak izlabot. Kaut gan varbut pec 4 gadiem viss bus aizmirsies, tai skaita ari man pasam, nebrinitos.

Un vel var pameditet par zinamo faktu, ka cilveks ir gatavs uz lielu mentalo gjimnastiku, lai justos labs un pareizs. Jabut tomer ari gatavam nepatikt cilvekiem un but "rasistam", savadak vienmer paliksi infantila loha loma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2020-11-11 13:14 (saite)
Mentālā ģimnastika ir mūsu viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-11-11 16:44 (saite)
Ir ierindas himnasti un ir akrobātikas sporta meistari.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?