gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-08-07 13:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nav nekādas viedokļa par visu to eskulapisko sraču, kas te notiekās uz katra stūra, jo neesmu iedziļinājies konkrēto pilulu būtībā, bet man ir viens meta-priekšlikums, ar kuru visiem būtu jābūt mierā (ja vien nav nacisti). Visi drīkst atvērt prakses, piedāvāt jebko un visiem jābūt iespējām šīs prakses apmeklēt un šo jebko lietot. Vienīgais, kam jābūt fundamentāli egalitāri šajā jomā ir 100% transparenta informācija par to KAS TAS IR. Ja tev dod piecsimtreiz pa kājstarpi izrullētu ūdens pudeli, tad tieši tā tam jābūt uz šīs pudeles rakstītam + instrukcijā līdzi aktīvās vielas nosaukums. Ja hādiviō, tad hādiviō. Tas, ka kratīts kājstarpē, to pie brenda nosaukuma. Ja cilvēkam liekas, ka šitais var palīdzēt, no probļem. Havaj.

Tas ir analoģiski kā ar manu viedokli par psihotropajām vielām. Regulēt tās ir pilnīgi neracionāli no visu iesaistīto pušu, izņemot noziedznieku (un nacistu), aspektiem, bet pirms lietošanas vajag sniegt eksplicītu informāciju par to ko tas dara un kādas ir potenciālās blaknes vai feileri. Teiksim, no dīvaino kaktusu čaja tev var būt gan kaifs, gan antikaifs, ar stiprākiem vai mazākiem gļukiem, ar vai bez satori/nirvānas pēkšņas iestāšanās, bet tā pat pieminēt, ka ir bijis gadījums, kur persona sapratusi, ka ir Ikara otrā inkarnācija un nolekusi no pētertorņa skatuplača.

Man tā sacīt jāsaka, tas godīgums patīk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sinusoid
2016-08-07 14:23 (saite)
vienmēr ir izbrīnījusi informācijas slēpšanas/noklusēšanas stratēģija, jo praktiski visu par visu var atrast tīklā, varbūt šo to jāmeklē ilgāk. un tad vēl tās neveiklās atrunas, ka uz etiķetes nerūmējas vai dizainā neiekļaujas. vienmērt taču var norādīt saiti uz mājaslapu ar izvērstu infō. ierastajā farmācijā, savukārt, desmitiem medikamentu ar identisku aktīvo ingredientu sastāvu, kam atšķiras tikai nosaukums un varbūt daļa piemaisījumu, garšas aģenti utt, taču izmaksu atšķirība ir pat dubultā/trīskārši. nu jā, ražotāja vārds taču ir modernā maģija :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2016-08-07 14:52 (saite)
Jā, tie kuri ir izglītoti un prot lietot internetu. Bet teiksim, cik viegli ir iesmērēt visādus homepātiskos preparātus vecmāmiņām? Mannuprāt - easy peasy. No kurienes tad rodas tie cilvēki, kurus appiš ar visādiem scamiem, ja par to visu var uzzināt internetā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sinusoid
2016-08-07 15:07 (saite)
tiesa, pensionāri ir visuzņēmīgākā grupa pret visādu fufeli, galvenais, ka pārdevēja un iepakojums smuki. bet ir arī daļa sociuma, kas lohosies pat tad, ja līdzi dos visu infu, kaut vai enciklopēdiju. vai nu viņiem nepatīk lasīt vispār vai viņi tic, ka ir gatavoti no dzelzsbetōna un drīkst smagām miegazālēm pa virsu ieraut kādus divsimt gramus, jo tas taču tikai dezinfekcijai, tāpēc ka tā teica čoms santehniķis koļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malvine_truse
2016-08-10 11:32 (saite)
jā, bet tie nemākulīgie penši drīz izmirs un viss būs kārtībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2016-08-10 12:34 (saite)
Mhm, gluži tāpat kā izmirs Krievijas politiku atbalstošie slāvu penši Latvijā un vairs neviens neies svinēt 9. maiju pie Uzvaras pieminekļa :) Tikai kaut kā tas bars 9. maijā kā nepaliek tā nepaliek mazāks un penšu rindas papildina arī bērni un mazbērni.

Problēma ir tā, ka neizmirst stulbums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?