gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-10-10 14:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāpēc kreisie, kas tā vienmēr uztraucas pār pārapdzīvotību, ka aicina nedzemdēt, sterilizēties, adoptēt nēģerus utt., vienlaikus ir galvenie totalitāro antipandēmijas mēru apoloģēti? Masu slimības visos laikos kalpojušas kā populāciju "šķidrinošs" fenomens. Vājākie nomirst, izdzīvojušie iet tālāk. Darvinisms parastais. Pie tam kovid nemaz nav diez ko nāvīgs, mirst tik tiešām bezspēcīgie un jau tā slimie/vecie pamatā. Man būs ļoti skumji, kad nomirs mans tēvs, ar vai bez kovida, bet šī emocija nedrīkst noteikt to kādā veidā reaģēt uz pandēmiju. Pastiprināti sargāt rika grupas ir okej, ietīt visus sociuma dalībniekus burbuļos un apstādināt saimniecisko darbību - nē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-10-10 15:02 (saite)
Vispār vislabākais būtu ķīnas variants - apstādināt visu reizē uz 2 inkubācijas periodiem, nu tas ir apmēram 1-2 mēneši un tad visu reizē atsākt. Ar visu domāts viss kas vitāli nepieciešams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-10-10 15:26 (saite)
Nu jā, labāk tad uztaisīt baigo akciju uz neilgu laiku un tad atgriezties normālijā, nevis sludināt, ka visi šie smieklīgie pasākumi tagad būs "the new normal". Pēdējam cauri spīd alkas pēc totalitārisma no powers that be un daudziem paklausīgiem diegabikšiem, kas izjūt baudu no pakļaušanās varām un slikto cilvēku nostučīšanas/kaunināšnas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2020-10-10 15:32 (saite)
jāpielabo, ka no c19 mirst arī veselīgie

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-10-10 15:46 (saite)
Tā pat kā no citām radniecīgām slimībām. No saaukstēšanās/gripas izraisītiem plaušu karsoņiem vēl ar vien mirst procentuāli vairāk kā no kovidrosa. Pats emu gulējis ar karsoni slimnīcā. Pirmajā reizē likās, ka nosprāgšu. Knapi aizrāpoju līdz slimnīcai un nācās atkačāt sistēmiski, caur katetru, lai iznīcinātu zarazas mitekļus. Izdzīvoju ar visu savu astmu, kuru tieši tajā reizē arī pirmo reizi diagnosticēja, laigan biju pastāvīgs klients pie plaušu dakteriem kopš agras bērnības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?