gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-08-04 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas vatņiku taisītais Fallout: Nevada mods tiešām izcils. Pat par modu to saukt nedrīkst, tā ir pilnīgi jauna spēle uz F2 endžīna, kas mērogā nav mazāka par pašu F2 un atšķirībā no abiem oriģinālajiem Fiem utilizē teju visas motora un charsistēmas iespējas, pat drīzāk tās uzlabojot, jo sastopami tik daudz kvestu un interaktīvu mehāniku veidi, kādus neatceros oriģinālajās spēlēs. Tie čaļi ir script gods. Arī raksti un storiji ir ļoti labā kvalitātē, ļoti based, bez liekas hohmas, bet arī ne bez foršiem lore dumpiem un pilnīgi noteikti kompetentiem dialogiem/aprakstiem. Spēlēju uz eng tulkoto versiju, jo vienmēr acis sāp no kirillicas, bet iespējams paprovēšu arī kriviču versiju kādā no citām reizēm (īpaši, ja provēšu 'crazy edition' - pagaidām spēlēju defolto angļu translāciju).
Ulvis te jau slavējam un es par to zināju, bet, ko nezināju, ka tā ir tiešām pilnasinīga Fallout spēle 21ajā gadsimtā. Visiem vecajiem gamezeriem silti iesaku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2020-08-05 11:20 (saite)
Vienīgais mīnuss - diezgan daudz game breaking bugs. Teiksim, nevaru advancēt main quest, jo baikeru džeka dotais kvests "saved kārtībā mūsu reputāciju iekš Reno" man nestrādā. Vēl šādi tādi kvesti bija tādi. Bet vispār jau nav tik traģiski (apjoma ziņā), jo tagad spēlēju F2 ar megamod, spēle regulāri crasho. Bet tāpat kajfīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2020-08-05 11:21 (saite)
Ā, jā, es tikai to Crazy Edition (ENG) esmu spēlējis. Cik nopratu, tā vismodernākā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-05 14:53 (saite)
Tas vairāk ir mods modam. Third party FNA modifikācija, kas šo to izmaina (it kā padara arī grūtāku), šo to pieliek un šo to pielabo. Dzirdēju pretrunīgas atsauksmes, tāpēc nolēmu spēlēt 'vaniļu'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2020-08-05 16:06 (saite)
Tā grūtība bija ļoti baudāma. Pat nedaudz bija jāpagraindo xp sākumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]resort
2020-08-06 18:39 (saite)
• Ē pagaidi pagaidi pagaidi pagaidi
• Iemet magnētu vai kautko





(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-06 20:19 (saite)
@_@

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?