gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-07-14 21:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti kā sakrīt. Vairums cibas rakstnieku, kas vienmēr dedzīgi iestājas par apspiesto un nabadzīgo tiesībām un kā burvju māgslenieki velk no kabatas nebeidzamu daudzumu nēzdodziņu, regulāri tur pat raksta par savām izteikti hipsterīgajām, middle/upper class izklaidēm un ikdienas izpriecām, kas ietver ceļojumus, eksotiskus ēdienus, kaut kādus japīgus krogus un tml. buržuāziju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]modus
2020-07-16 00:48 (saite)
Tad tu vēlies teikt, ka te

Nez kāpēc tieši nabadzīgie ir tie, kas Rietumos (ja neskaita meļnus, kas apzināti sēž uz wellfare un lawlesness šprices) balso par labējām partijām. Kaviārsociālistus nemotivē ideālistiski mērķi, bet tikai un vienīgi self-interest. Tas kā viņi izmanto melnos vai visādas pašu arbitrāri izvēlētas "apspiesto" grupas, lai kūdītu uz nemieriem un visa pastāvošā iznīcināšanu perfekti pārklājas ar analoģiskām darbībām revolucionārajā Krievijā un Maoistiskajā Ķīnā (tā pat daudz kur citur).
Tie nav cilvēki, kas cīnās par "mazo cilvēku". Tie ir noderīgie patricieši, kas to cenšas vēl vairāk nospiest. Lai netraucētu izbaudīt savus banānu sojšeikus Ibicas pludmalē, apspriežot Fukō un citu civilizācijas labdaru veikumu sofisticētās mēlēs.


ir atrodamas premisas, no kurām loģiski izriet, ka vienmēr, ja kāds ceļo un tml. izklaidējas, tad viņš nerespektē nabadzīgo tiesības?

Acīmredzami tev nav ne mazākās nojēgas, kas vispār ir arguments. Turpini labāk postēt random bildītes no neta, tas tev labāk sanāk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-07-16 00:52 (saite)
Es vien norādu, ka cilvēki, kurus viņi tā apraud, paši pamatā ar vien vairāk sliecās raitwingā, jo atšķirībā no kaviārsociķiem, paši ir apraudamie un dzīvo apraudamajā vidē, tāpēc zina labāk kā tur iet. Kaviāriķiem raudāšana par iedomātām ligām ir ignorants reliģiozs, peer pressure ietekmēts rituāls, kam nav ne mazākā saistība ar realitāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?