gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-07-14 21:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti kā sakrīt. Vairums cibas rakstnieku, kas vienmēr dedzīgi iestājas par apspiesto un nabadzīgo tiesībām un kā burvju māgslenieki velk no kabatas nebeidzamu daudzumu nēzdodziņu, regulāri tur pat raksta par savām izteikti hipsterīgajām, middle/upper class izklaidēm un ikdienas izpriecām, kas ietver ceļojumus, eksotiskus ēdienus, kaut kādus japīgus krogus un tml. buržuāziju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-07-15 23:33 (saite)
Tikai tad nav skaidrs kāpēc viņi paši sevi ierobežo un piemēram atsakās no gaļas, avioreisiem un tml :D [ jeb viņi man māca kā man būs sevi ierobežot, kas ticamāk]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-07-15 23:55 (saite)
Bet, protams. Te nesen bija hohma kā Džeina Fonda cēlsirdīgi atteicās no turpmākas šubku iegādes aiz žēlsirdības pret dzīvnieciņiem. Neviens viņas pīru lokā, protams, neieminējās par viņas entajām ūberjahtām, hammeriem utml. oligarhpričendāļiem, no kā viņa aizmirsa atteikties. Rank&file tikumsiganlizātori ar mazākiem ienākumiem uzvedas tā pat, tikai ar vājāku vērienu, dabiski. Ak, es lietošu tikai papīra maisiņus, kuros ielikt savu sušī un Alpu pakājē noplūktos spinātu lakstus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-07-15 23:58 (saite)
Tas ir šķebīgs teātris jā sevišķi ja tajā pašā laikā viņi atbalsta tādas tehnoloģijas kuras ``izskatās dabiskāk`` bet tai pašai dabai nodara lielāku kaitējumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]modus
2020-07-16 00:25 (saite)
"Te nesen bija hohma kā Džeina Fonda cēlsirdīgi atteicās no turpmākas šubku iegādes aiz žēlsirdības pret dzīvnieciņiem. Neviens viņas pīru lokā, protams, neieminējās par viņas entajām ūberjahtām, hammeriem utml."

Te, protams, arī nav nekādas pretrunas. Kažoku ražošana pārkāpj dzīvnieku tiesības, savukārt Jahtu, Hammeru utt. ražošana nepārkāp. Tikai pirmais ietver tīšu kaitēšanu un nogalināšanu bez kāda īpaša attaisnojuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-07-16 00:44 (saite)
īsti nav tādas lietas kā dzīvnieku tiesības, tiesības ir saprātīgu būtņu atribūts, ir cita lieta- saprātīgu būtņu pienākums neradīt ciešanas, tāpēc labturība, noteikumi utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]modus
2020-07-16 00:50 (saite)
Jā, esmu jau informēts par tavu psihopātisko uzskatu, kas paredz, ka nesaprātīgiem cilvēkiem nav tiesību un ir OK tos slaktēt, ievērojot labturību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-07-16 00:58 (saite)
Tas labi. Protams ka nesaprātīgam cilvēkam ir daudz mazāk tiesību nekā saprātīgam, sk. jur. jēdzienus rīcībspēja, aizbildniecība. Protams parasti cenšas nesaprātīgus cilvēkus izārstēt līdz saprātīgiem un tad atkal iestājas tiesības parastās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2020-07-16 01:01 (saite)
+ es negribētu dzīvot pasaulē kur nesaprātīgiem cilvēkiem ir tik pat daudz tiesību kā saprātīgiem. Tu arī negribētu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?