gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-06-27 02:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diskleimeram: esmu vīlies liberālis un nu jau arī vīlies konservatīvais
Man liekas, ka mūsdienu sjw tipa cilvēkos vis vieglāk rekrutējas tā saucamie "haosa aģenti" (mans izgudrojums). Tie ir cilvēki, kas līdzīgi kā boļševiku vai maoistu savaņģotie bija novesti līdz stadijai, kur iznīcināt visu esošo ir vienīgais mērķis. Šarikovi, hunveibini, isis kareivji etc. Dabiski, nekādas inteliģences, nekādas pašrefleksijas, nekādas erudīcijas ne par ko.
Priekš manis interesants ir jautājums vai JEBKURU cilvēku var tā savaņģot vai tikai noteikta veida. Būšu baigais lielībnieks, bet tagad neiedomājos kā mani jebkad būtu varējuši. Toties no otras puses, es taču nezinu kas manī iekšā. Dēļ kā pakļāvība autoritātei vienos cilvēkos ir lielāka, nekā citos? Domāju daudziem cibiņiem tas ir interesants jautājums pat ja for wrong reasons.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2020-06-27 12:06 (saite)
Domāju, ka savaņģot tā vai citādi var katru, bet īstai postīšanas kaislei vajag, lai cilvēkiem nebūtu sakņu. Tās autoritātes, kas pasūta šo haosu, pašas stāv ēnā, tāpēc pat nevar runāt par klasisku pakļaušanos autoritātēm, drīzāk pievienošanos aitu baram aiz elektriskā gana žoga.

(Atbildēt uz šo)


[info]ctulhu
2020-06-27 12:57 (saite)
Tas ir tas par ko mēs kkad sen dirsāmies - tev toreiz bija koncepts ka vienkāršiem neizglītotiem cilvēkiem ir kaut kāds tipa viedums [Bulku tantes tēls] un tāpēc viņi ir domāšanā patstāvīgi. Nu tātad izrādās ka nav? Ja nav zināšanu un izpratnes tad visādi organizatori var darīt ar viņiem visu ko grib?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-06-27 21:00 (saite)
Bet sjw zīloti ir tieši universitātēs izglītotie. Tur pat bija vairāki gadījumi, kad univesitāšu profesori piedalījās vandālismā un pat uzbrukumā cilvēkiem ar velosipēda slēdzenēm untm. Visa tā antifa varza ir "izglītotie". Pret viņiem kā reiz stāv parastie cilvēki, kas gudras zinības par sociālajām pauer dinamikām neko nezina.
Beisiklī, you need to be really smart and educated to believe this shit. :D

ps: boļševiku slaktiņus arī organizēja un finansēja (((izglītoti ļaudis))) ne jau paši šarikovi. Šobrīd ar nēģeru un indoktrinētu studentu palīdzību notiek tas pats. Galvgalī marksismam ir izglītoti ļaundari. Neizglītotie nekad līdz kam tādam neaizdomātos. Sliktākajā gadījumā izkautos krodziņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Common core odzinjas
[info]formica
2020-06-28 00:44 (saite)
Taa kaa straadniekshkjira tradicionaali ir diezgan imuuna pret sarkano propagandu, Marksisti izmanto leetaako/vieglaak iespaidojamo lielgabalu galju - histeeriskas sievietes, blacks bez impulsu kontroles un infantilus beernus no skolu indoctrination camps, kas, izraadaas, ir iipashi profitabli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?