gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-05-06 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Smagie psihodēliķi man savā laikā iemācija kāpēc tradicionālās sabiedrības nepieļāva liberālismu (tajā skaitā šādu vielu kazuālu lietošanu). Tas neizbēgami noved līdz vēlmei izmēģināt visas iespējamās perversijas, kas beigu beigās noved pie ekstātiskas haosa orģijas. Nav nekas neiespējams vai neatļauts, visu iespējamo baudu fraktālis ir bezgalīgs un neizbēgams. Un pēc tam mums ir bars ar apātiskiem hipijiem, kas nezina kā aizšņorēt pastalas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-05-07 00:15 (saite)
a kāpēc nevar paprovēt visas perversijas un joprojām palikt ne-apātiskam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-07 00:23 (saite)
tāpēc, ka nepārtraukta sevis kairināšana ar arvien seksīgākām himērām noved pie tupas atkarības, džankijisms
džankiji ir apātiski, vismaz pēc tam, kad koka un amfika pacilājošās iedarbības periods sāk beigties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-07 13:09 (saite)
Nu tas tā ir ar vielām, bioķīmijas dēļ, bet vai tas tā ir ar dažādām darbībām, nu piemēram ja cilvēks kāpj kalnos, aizvien lielākos - tad viņš pēc laiciņa kļūst par apātisku alpīnisma džankiju? Vai tad pats ar, teiksim seksu - cilvēks nodarbojas ar seksu daudz un dažādos veidos - viņš kļūst apātisks?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-07 15:25 (saite)
Novelty for the sake of novelty. Kalnos kāpšana ir slikts un neaktuāls piemērs, īpaši mūsdienās, kad Eversts ir kļuvis par kaut kādu piekakātu tūristu centru. Labāks piemērs visi tie transgenderismi, kur psihiski nestabiliem cilvēkiem ir zaļā gaisma no (((medicīnas darbiniekiem))) sevi fiziski un garīgi kropļot, jo interesanti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-07 19:37 (saite)
Nu es domāju ka ar sevi darīt cilvēks var visu ko grib, tā ir tipa basic brīvība, kamēr nekaitē citiem. Citādi mums būtu jāaizliedz alkohols par citām vielām vispār nerunājot. Jo nu īstenībā vai cilvēks nokauj savas smadzenes vai pasūta lai viņam pārtaisa ķermeni - tur vēl nav skaidrs kas sliktāk. Bet nu basic brīvības dēļ neaizliedzam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2020-05-08 11:17 (saite)
Aha. Šis ir tas pats, kas kristiešiem ar viņu "bezdievji ateisti tad jau var slepkavot un ēst bērnus". Pieņēmums, ka tad, ja tu esi atsaldenis bez iekšēja morālā kompasa, kurš sabiedrībā normāli funkcionēt spēj tikai esot konstantā psiholoģiski mazohistiskā pakļautībā visādiem iedomu tēliem (dievs, tradicionālās vērtības), tad visi citi arī ir tādi paši deģenerāti, kam nekas vairāk par ēst-gulēt-pisties neinteresē. Sorry, bet tavs mentālais infantilisms nav attaisnojums uzspiest man kaut kādas tradicionālas vērtības, ja es ar visu savu bezdievību un liberālismu esmu kaut kā pamanījusies nekad mūžā nekādus smagus psihodēliķus pat neizmēģināt, un manas perversijas nesniedzas tālāk par patīkamu seksu starp pieaugušiem spriestspējīgiem cilvēkiem, kuri to vienlīdz vēlas un izbauda. Tādēļ, ja tev ir nepieciešami tādi ārēji pakļaujoši rīki, nu tad dzīvo ar viņiem, bet nelien ar savu dziesmu grāmatu ateistu konferencē svešā baznīcā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-08 13:18 (saite)
Šis komentāŗs ir pilnīga beztēma un nekādā veidā neskar ieraksta galveno domu. Pat nepieminēju reliģiju un tā šajā gadījuma ir nonsekvitars.
Kā būtu, ja tieši tu beigtu 'līst manā baznīca' ar savām mēnešreižu pļurām, kas nekādā veidā nerosina apetīti uz interesantu sarunu? Īpaši ņemot vērā ka pati savu vietu esi pataisījusi par seif speisu.
Baniņš tev uz kādu laiciņu ja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-08 17:09 (saite)
es atrodu ka `` tradicionālās sabiedrības nepieļāva liberālismu`` tomēr nozīmē reliģijas pieninēšanu lai arī caur puķēm. Jeb tu varbūt domāji citu tradīciju sabiedrības?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?