gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-02-23 14:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
wonders of universal suffrage
Young Swedish women want more leftist politics and multiculturalism, while young Swedish men want Sweden Democrats.
Had young women between the ages of 18-29 been allowed to decide completely, open leftist liberal parties had ruled Sweden.

In this group, the Left Party is the largest party with 23.9 percent, the Social Democrats get 18 percent, the Environmental Party 4.9 percent, the Liberals 4.1 percent and the Center Party - which, among other things, passed through the Afghan embassy - get a full 16.8 percent.

Together, these parties receive 67.7 percent.

Only 11.9 percent of young women vote on immigration-critical parties such as the Sweden Democrats.

But if you look at young men between the ages of 18-29, politics would have been totally different. There, the January parties and the Left Party get 33.5 percent.
Instead, the Swedish Democrats would become the largest party with 28.6 percent, followed by the Moderates of 26.9 percent. SD and M had thus obtained a clear own majority in Parliament and had ruled Sweden.

...
The Swedish Left Party demands more immigration to Europe
According to the Left Party's Malin Björk, the priority should be to fight "racism" and nationalism, and to admit more immigrants.

The focus should be on the rights of immigrants, not on keeping them away. Asylum law must be upheld and nationalist countries fought.

- "I will work hard to prevent the EU from allowing countries with racist right-wing governments such as Hungary and Poland to continue to pull all other countries into a kind of race to the bottom. We should not have the Australian model of serious human rights violations where asylum testing is taking place in the EU: s outskirts, "she writes in her debate article.

Björk also urges right-wing parties to dump Viktor Orbán's nationalist party Fidesz and that the EU, instead of imposing sanctions on Hungary, so that the country begins to pursue the policy the EU wants.

The EU's money should not be spent on blocking immigrants, but on letting them in, the V-politician believes.

According to Björk, the EU is the world's richest continent and can afford to replenish even more people from the third world.

- "At the same time, the EU should stop funding countries like Turkey and Libya to keep refugees away. We should also not invest in an EU common border police force of 10,000 guards, dogs, weapons, barbed wire fences, military vehicles and thermal cameras. Of course, this money should instead be spent on a worthy refugee reception, "she continues.


Sievietes balso par to, lai viņas izvarotu un valst kļūtu par sūdu bedri.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2020-02-23 15:57 (saite)
Meitenes biežāk nekā puiši tic arī tam, ka nauda aug kokos un var atļauties uzturēt visus viltus nabadziņus. Bet pati Björk jau sen nav jauna, viņai tas ir parastais sarkano bizness.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-23 16:34 (saite)
Šķiet, ka pārlieku sociāli liberālās sabiedrībās sievietes savu nerealizēto mātes instinktu sāk čanelēt dažādos muļķīgos virzienos. Ar kaķiem un vīniņiem nepietiek kompensēšanai, tāpēc viegli uzsūc pie-in-the-sky marksistu propagandu par globālajiem ciematiem un koku skaušanu. Kad nav reālu bērnu un ģimenes, par ko rūpēties, tad atrodas surogāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2020-02-23 20:12 (saite)
Šo smadzeņu gļuku - viduslaiku onkuļus uzskatīt par labu adoptēšanas un auklēšanas materiālu - nevar izskaidrot tikai ar savu bērnu neesamību, lai līdz tam nonāktu, jāizslēdz visas esošās maņas un jāieslēdz kāds atprātotāju raidītājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2020-02-23 22:55 (saite)
Jā, šādas ziņas sāk nākt arī vairāk no citām vietām un liek aizdomāties. Nosacīti esmu vienmēr bijis par full suffrage demokrātiju, bet ja tiešām izrādās tā, ka sieviešu balsis ir vainīgas pie pēckara socdemokrātijas un tagadējā ārprāta, tad tas ir nepiedodami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-24 09:50 (saite)
Vainīga ir vainas apziņa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2020-02-24 12:01 (saite)
Esi lasījis Noziegums un sods? Viss stāsts ir par vainas apziņu un iespēju glābties caur tās pareizu čenelošanu. Džeks savtīgos nolūkos nosit veceni, un pēc tam visu tekstu mokās ar vainas apziņu. Tikai staļinistiem nav vainas apziņas. Pat sunim un kaķim ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-24 12:06 (saite)
Nu jā visu tekstu mokās ar vainas apziņu. Un jēga kāda? Kļūdas vajag labot un atcerēties kā rīkoties pareizi. Tās ir derīgas zināšanas. Bet visa šitā sevis mocīšana ar vainas apziņu ir destruktīva, no tā nevienam nav nekāda labuma. Tieši otrādi, no tā ceļas vājums un vot šī te pārspīlētā jušanās vainīgam par pagātnes nodarījumiem ar kuru tagad ir problēmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-24 12:13 (saite)
Šī vainas apziņa tiek mākslīgi kultivēta tā kā, ja grib pret to cīnīties, jāskatās politiķu, akadēmiķu un medijpersonu virzienā. Šī ideoloģija nav grassroots.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-24 12:19 (saite)
Tā varētu būt ka tiek mākslīgi kultivēta es tikai par to kas ir izejas punkts tās kultivēšanai jeb augsne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-24 22:45 (saite)
Izejas punkts ir pagrimusi, apātiska sabiedrība. Laikam kaut kāds 'historical fatigue'. Laba augsne (((marksistu akadēmiķiem))). Tie pārtiek no dekadences un grēka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-24 22:52 (saite)
Nu kā paskatās vispār jau marksisms vismaz ļeņinisma - staļinisma variantā nav par apātiju bet ir par gaišās nākotnes iekarošanu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-24 23:03 (saite)
Tu ieminējies par augsni. Es teicu, ka apātiska, dekadenta sabiedrība ir laba augsne "gaišās nākotnes" iekarotajiem. Staļinisti/ļeņinisti/trockisti vai, kā tagad, gramšisti, lukāčisti, adornoisti, nav starpība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-24 23:08 (saite)
Nuuu tā varētu būt, ja augsne nav apātiska tad šamiem tur ir pašiem savas idejas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?