gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-06-12 17:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Shutting off Europe would lead to degeneration through inbreeding"

Inbreeding in a population 750 million people? Hah. Eiropas piderokrāti ir tik neiedomājami stulbi, ka pat nespēj noslēpt savas degradējošās politikas patiesos mērķus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]svari
2016-06-12 20:13 (saite)
un kdi ir patiesie mērķi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-06-12 21:50 (saite)
''Atšķaidīt'' Eiropas pamatpopulāciju un pataisīt Eiropu par haotisku, barbarisku''melting pot''. Šitais kekss arī nebūt nav pirmais politiķis, kas atklāti izteicis domu, ka Eiropas pamatnāciju etniskās identitātes jāiznīcina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2016-06-12 21:01 (saite)
Goda vārds, man brīžiem šķiet, ka šādi tādi mediji apzināti publicē disinformāciju ar nolūku piemest vēl malku jau tā milzīgajam ugunskuram.

Teiksim, naids pret musulmaņiem. Tagad mēs viņus ienīstam vēl vairāk, jo tas džeks, kurš šodien (vai vakar) nošāva tos 50 cilvēkus ASV geju bārā bija musulmanis. Bet visi aizmirst par to, ka varbūt viņš vienkārši bija sasodīti disillusioned person (es nevienu neaizstāvu, vienkārši norādu uz šo tendenci sakurināt vēl lielāku naidu pret jau tā nīstiem subjektiem/objektiem).

Visādi citādi Rietumeriopā jau ir tādā dirsā, ka es neredzu citu iespēju, kā situāciju normalizēt, kā vien atklātu zero tolerance policy pret cilvēkiem, kuri ir šīs situācijas epcientrā. Divi mani dāņu geiming biedri, no kuriem viens dzīvo Kopenhāgenā, bet otrs kaut kur citā Dānijas malā, izbauda identiskas situācijas- viņi tumšās stundās baidās iziet uz ielas, jo musulmaņu imigranti valda pār tām, un policijai nav pietiekoši resursu, lai cīnītos pret to. Un valsts tikmēr rausa plecus. Mazliet gaišāka situācija ir Nīderlandē, kas jau kādus pāris gadus ir kolektīvi sapratusi, ka vienīgais veids, kā cīnīties pret musulmaņu iebraucējiem (jā, viņi visi atklāti runā tieši tā - musulmaņu iebraucēji), ir nedot viņiem nekādus benifitus. Tu strādā - tu dabū palīdzību. Vismaz abās minētajās valstīs cilvēki ir sapratuši, ka valsts īsti viņiem nevar palīdzēt, tāpēc kaut vai tas pats nazis vai spēcīgākās asaru gāzes baloniņš, staigājot naktīs pa ielu, is a must.

Mums tiešām mazliet ir paveicies, ka esam tik nabadzīga valstiņa. Neviens te negrib braukt. Dies, kā es cringe'oju, kad Latvijā cilvēki protestēja pret imigrantiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-06-12 21:52 (saite)
Esmu lasījis, ka Dānija ir viena no ''nacistiskākajām'' valstīm uz kopējā Rietumeiropas fona. Aiztaisījuši robežas, ierobežojuši pabalstus etc. Bet nu jā, jau izlieto vairs nesasmelsi.

Protestēt pret piespiedu tautu pārvietošanu bez lokālās nācijas akcepta nav nekas crindžīgs. Tas ir principa jautājums. Tev šķiet, ka PSRS tipa diktāts no Briseles ir normāla lieta?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2016-06-13 00:55 (saite)
Ah, šis crigeworthyness patiesībā ir pārāk subjektīvs, lai to pakļautu dziļākai analīzei. Tā ir vienkārša mana ņirgāšanās par cilvēkiem, kuriem šķiet, ka viņiem kaut ko grasās atņemt, lai gan viss jau sen ir atņemts.

Nav šaubu par diktāta ārpus normas esamību. Drīzāk par to, cik duālistiskā pasaulē dzīvo cilvēki (līdz ārprātam) - apzinoties to, ka ir dirsā, bet to, ka tas, iespējams, ir labāk, nekā otra galējība. Un to, ka viņi jebkurā gadījumā (īpaši Latvijas situācija) kaut vai ekonomisku apsvērumu dēļ slieksies uz atbildi par labu Eiropai- pat redzot, ka žurkas steidz pamest šo grimstošo kuģi. Sačakarēta kolektīvā bezapziņa, iespējams, mūsu pagātnes dēļ, kas liek bēgt prom no visa, kas saitīts "uz austrumiem".

Bet, jā, lai kaut kas notiktu (t.i., drīzāk tas nenotiktu pie mums tādos apmēros [jo Latvijā tā jau ir problēmas ar pamatiedzīvotājiem un viņu pieaugumu], kā Rietumeiropā), par to būtu jāsāk runāt laicīgi. Tāpat, kā Rietumeiropā par to jau būtu bijis jārunā sen (patiesībā jārīkojas, nevis jārunā, jo tāpat vairāk vai mazāk viss ir skaidrs).

Ugh, es tik haotiski rakstu, ka varbūt labāk būtu pagaidījis rītdienu un atbildējis. Nē, tiešām. Bet, nu, whatevz, jau par vēlu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2016-06-13 07:22 (saite)
Birokrātijai ir tendence pieaugt un birokrātiem dažādas brīvības, tautas un individualitātes ir traucēklis. Viņiem vajag bezvārdu masu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?