gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2016-05-04 14:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded nice.”


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2016-05-05 00:45 (saite)
"Implying that's good."

Nu, tev varbūt ir vienalga, bet cilvēkiem, kas vēlas apprecēt sava dzimuma cilvēku, tas ir ļoti nozīmīgs pavērsiens uz labo pusi.

Par otru rindkopu - ļoti daudz lietas sajauktas kopā.
-) Puosta citāts ir specifiski par "sociālo vēsturi", līdz ar to globāli notikumi ekonomikā un politikā, lai arī nav pilnīgi atraujami, tomēr nav tie spilgtākie piemēri, kas apliecinātu citāta atbilstību realitātei.
-) "viss, ko dara t.s. SJW frīki" - cik saprotu, runa ir par anglosakšiem, kas savā starpā diršas internetā; atkal - nevar jau to pilnīgi atraut no soc.vēstures, bet kamēr tā ir tikai diršanās un nerezultējas reālās izmaiņās, nav gluži relevants piemērs.
-) "Forsēta tolerance pret visu svešo un dīvaino" - lūk, šis jau vairāk par tēmu. Protams, ka vecam seksistam un rasistam besī ārā, ka vairs nevar tik brīvi aplikt un diskriminēt citus cilvēkus, bet tas nu ir spilgts piemērs, ka tās soc. izmaiņas notiek tādēļ, ka šitās lietas "strādāja" tikai izredzētajiem.
-) "naids pret visu savējo un tradicionālo" - tiešām? Neesmu pamanījusi. Ja par LV, tad ir noticis tieši pretējais. Kad pirms 15 gadiem biju aizrāvusies ar folkloru, tad jutos (un arī tika uztverta) kā tāds meža dīvainītis. Tagad folk kopas ir saaugušas kā sēnes pēc lietus, Lielvārdes josta ir mainstrīms un austras koku pat uz apenēm šuj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?