gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-06-09 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kultūrmarxizma sekas
Pedoflija ninče ir košer. Bu.. but.. muh slippery slope fallacy. Pateicoties LGBTXYZJHJGH cilvēkmēsliem un viņu darbību normalizēšanai mums šobrīd ir šādi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2019-06-11 23:42 (saite)
Pieļauju, ka neviens no jums neuzspieda uz otra linka, kas ir cita avota, jo posts ir par progresīvo mediju lomu visā šajā rīl-laif chic tractā.
Ar ko atšķiras šis:



un šis lol


Visādi vaisi un huffi nebļauj urrā par drag kids, jo tam kāds sakars ar nevainīgām bērnu izpriecām un vēl ar vien nesaprotu vai konteksts tiek ignorēt aiz tīra kontrariānisma vai patiesas naivitātes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2019-06-12 12:14 (saite)
Ja runā par konkrētajiem mēdijiem tad tie, protams, ir sajūsmā par visu kas oponē tradicionālajai balti cis heteroseksuālajai kultūrai. Ja kaut kas ir LGBTīgs, tad tas tiks godāts un cienīts bez aiztures. Vai arī tu implicē ka patiesībā viņiem interesē atvieglot pedofīlu darbu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-06-13 01:46 (saite)
Man šķiet, ka tas ir kaut kas stihiski deģeneratīvs. Nedomāju, ka tur ir tik smalki izvērtējamas motivācijas. Vairāk tas, ka decadence begets decadence un nediji, kas urrā par šo šitu ir zeitgeista simptoms. Sabiedrība, kurā deģeneratīvi fenomeni tik bez soda un nosodījuma popularizēti, jau sen ir tik sapuvusi, ka nav pat vērts meklēt kaut kādu specifiskus motīvus. Tieši tāpēc jau pielīdzinu to visu chic tractam. Tad, kad groteska un bezjēdzība ir norma, tur nav ko meklēt nianses starp atšķirīgiem farsa paveidiem, tie sajaucās vienā sliktā tripā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?