gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-05-19 08:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja es būtu kaukāc marketologs, tad dotu visādiem šņabjiem un aliem nosaukumus kā 'Starij Durak' vai, teiksim, 'Afoņa' (ar zināmā personāža pjanu rožu no filmas etiķetes epicentrā). Narod bi poķenulsja. Gan jautri stroiku strādnieki gan no žira un depresijas izbesījušies hipsteri.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2019-05-19 10:19 (saite)
https://www.spiritsandwine.lv/lv/degvins/belocka-ja-prisla-3417/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-05-19 10:36 (saite)
Aha šito kaut kad biju pamanījis. Mazliet pietrūkst rozīnītes vai kaut kas ar liekvārdību un principā namjoks uz sūdīgām sekām ir nedaudz perebors/bezgaumīgi, lai gan nestandarta koncepts, protams, apsveicams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2019-05-19 12:24 (saite)
Nez, man kā reiz šitais variants liekas tāds... patiesāks. Tas tomēr ir šņabis, un galīgi ne no "ekskluzīvā" gala, kur ir visi tie uz sudraba drāts, dzintara diegiem, jaunavu asarām vai superduperstrukturētāja starojuma noturētie uberšņabji. Gan ražotājam, gan pircējam ir skaidrs, ka šis tiek pirkts nolūkā prosta pieliet mūli. Tā kā, ko tur izlikties, labāk kopīgi ierēkt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-05-19 12:34 (saite)
Jā, bet labāk ierēkt un pielieties, skatoties uz Afoņas pielieto mūli, kas atsauc atmiņā labu filmu/aktieri un ļauj pasmieties par sevi, nevis domājot par beločku. Pat outside the box, ironiskam brendingam vēlams būt ar feelgood attieksmi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2019-05-19 15:50 (saite)
Nu, cilvēki ir dažādi, tomēr šaubos, ka vidusmēra beločkas strēbēji īpaši baidās no tāda iznākuma, ne tādā mērā lai tas traucētu ierēkt par to vāveres bildi un turpināt patērēt šķidrumus bez da jebkāda stresa/gruzona. Bet nu, ar atbilstošo humora izjūtu ir kā ar rokām - dažiem ir, dažiem nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-05-19 16:10 (saite)
Btw, tagad iedomājos kāpēc visā tajā "war on drugs", ieskaitot visu to farsiālo nikotīna apzīmogošanu un slēpšanu (edz, drīz cīgu pakas pat nedrīkstēs ļaut publiski demonstrēt veikalā, visu pēc sarakstiņa tikai), uz šmigas pudelēm vēl nav mandatory etiķeti aizstājošas bildes ar apvēmušamies degradosiem un delīrijā sašķobītiem, bezzobainiem ģīmjiem un tādā garā. Pret alkoholu pagaidām tikai reklāmu ierobežojumi. Laikam tikumības cīnītāji paši pārāk mīl priobščatsa k butilke. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2019-05-20 10:12 (saite)
Big Šmiga uzpirkusi veselības ministriju, obvs :)

Ir tur pāris aspekti, kā šitās mantas atšķiras. Nosacītais "mērenais patēriņš" alkoholam, zem kura veselībai kaitējums netiek nodarīts, uz tabaku neattiecas, piemēram, kā arī no tā, ka tev blakus kāds aizlej mūli, tavā organismā alkohols nenonāk, un tādā garā. Tāpēc smēķēšana skaitās prioritāra, manuprāt. Un "war on smth" neizbēgami ir ar limitētu kapacitāti, apkarot visu ko nesanāk, tad nu sāk no tā, kas pasludināts par aktuālāku. Kad uzskatīs mērķi par sasniegtu, ķersies klāt nākamajam. Ļoti iespējams, ka tieši šmigai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?