gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-05-12 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2019-05-15 23:34 (saite)
"mēdz uznākt žīdnīšana for no good reason"

Nu, žīdi vienmēr ir bijuši viegli atpazīstami "citādie", ne-savas-cilts-mērkaķi ar visām savām paražām, nesavu ticību (gan pie kristiešiem gan moslemiem) ūtētē. Pie kam, ja kristieši paši sev aizliedza nodarboties ar finansēm un jūdiem tas nav aizliegts tad uzmini kas notiek, kad bariem visādu kņazu un firstu nonāk situācijā kur viņiem ir jāsāk vietējam žīdiņam baņķierim maksāt procentus. Pareizi, tas pats kas ar templiešiem kas arī pamēģināja iesēsties tajā pat robā.

"kāpēc šobrīd mēs nerunājam par krievnīšanu kā kārtējās raganu medības etniski reliģiskos toņos"

Droši vien tāpēc ka pie mums krievus neviens nesūta uz lāģeriem un dušām vai pat ārā no valsts. Ņurdēšana un replikas par reāli parādāmu neglītu (tas tā maigi izsakoties) vēsturi nav raganu medības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-05-16 00:31 (saite)
Žīdi nav ne ar ko vieglāk atpazīstami par citiem, kas nav savējie, bet nez kāpēc ir tikuši dzīti, vajāti un nīsti pilnīgi visur, kur spēruši savu kāju, agri vai vēlu. Un spēruši savu kāju viņi ir daudz kur. iracionāli a priori pieņemt, ka problēma vienmēr bijusi citos.
Eiropā tas, protams, vēl papildus iet kombinācijā ar žīdu metafiziski instinktīvo naidu pret kristīgo kultūru.
Neredzu nekādu atšķirību starp viņu un jebkuru citu xenosus feobiju. galu galā arī krievi tieši tā pat daudz runā par 'rusofobiju', bet viņiem ļoti pietrūkst mārketinga un bekaps no Rietumu gojbikšiem. Kolektīva mesiānisma sajūta un vajāšanas mānija ir kaut kas ļoti salīdzināms starp šīm divām ciltīm. Arī spēja ieriebt un nokaitināt visus, ar ko nonāk tuvākā saskarsmē. Arī 20ā gadsimta kaitīgākās ideoloģijas bīdīšanā abas tautas avangardā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?