gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-03-20 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nez kāpēc pēc tā NZ incidenta poļitrukāņi un patieso ziņu prese negolosī par to kā vajag īpaši piedomāt par to, lai šis nebūtu par pamatu baklašam un raitwingerofobijai. #thoughts&prayers; #DontLookBackInAnger; #NotAllRighwingers + "vientuļais vilks ar psihisku kaiti, kura motīvi ir neskaidri".
Nope, visiem viss bija skaidrs divu stundu laikā un saucieni pēc sevis šaustīšanas (to fellow whaite peepl) papildus orveliādes eksponenciālā mērogā (až jābano fōrčans) feik morāla outreidža fonā sita augstu vilni.

Žēl, ka šitie keksi neiet bliezt diegabikšu un feikņūžeru ofisus. Breivikam rudimentārā ideja par to kā realizēt raitwing ekstrīmu bija pareizāka. Ciniski nagli oportūnisti no stānām, ar kuriem aizdiršās senāk jaukas vietas, nav cēlonis, bet sekas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-03-20 23:57 (saite)
Vot interesanti kā tagad reaģēs Salvīni un pārējā itālijas valdība

https://www.delfi.lv/news/arzemes/italija-soferis-nolaupa-un-aizdedzina-autobusu-ar-berniem.d?id=50925071

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]heda
2019-03-21 09:11 (saite)
Zviedru mediji, protams, nemin viņa izcelsmi, toties iesāk rakstus ar empātiskām frāzēm par to, ka nabadziņš tā protestējis pret Itālijas migrācijas politiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-03-21 20:41 (saite)
Un tas, ka viņš mēģināja sadedzināt random bērnus aiz sava 'grievance' jau vispār ir ārpus morāles un ētikas priekš šiem ļautiņiem (izņemot, kad ko tādu dara baltais cilvēks).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?