gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-12-31 17:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Temple Of Elemental Evil tiešām labākais D&D elktrospēls, kas mēģināts (Codexam vienmēr taisnība). Pat radās interese papētīt visus tos sasodīti nesaprotamos noteikumus un nianses nērdopēdijās. Turnbased vidē pavisam citādi, nekā klasterfakā, kas bija iekš infinity engine gabaliem (Baldur's Gate, Icewindale, P: Torment). Vai kāda no tām pedējām Obsidian spēlēm un Bugmaster: Patchmaker bija turn based?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-12-31 18:17 (saite)
Viņam ir viens galvenais fanmade pač/mods, kas saucās Circle pf 8 jeb Co8, iegūglē un nesenāk iznācis endžīna konversija, kas uzlabo stabilitāti un funkcionalitāti, Temple+. Abus var (un domāju vajag) lietot kopā. Pirmajam var izvēlēties lietot vai nelietot fanmade kontentu. Pirmajai reizei noteikti labāk bez un pēc tam kā vēlas. Rutrakerī ir GOG versija, kur tie ir komplektā novelkami.
Jā, spēles grafika kā daudzām vecajām izometriskajām spēlēm galīgi nav morāli novecojusi, bet pat ļoti čmuka.

Uzreiz brīdinu, spēle nav domāta storīfagiem. Tur viss kaifs ir cīņās un čardevā. Kvesti un stāst ir meh un principā ielikts pleisholderam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2018-12-31 19:08 (saite)
Man videospēlēs patīk dažādība - gan storyfagisms, gan uzsvars uz geimpleju. Nepatīk, ka cilvēki koncentrējas uz kaut ko vienu. Bet paldies par ieteikumiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-12-31 19:13 (saite)
Nu šis ir tas fix, kad gribās tieši foršas taktiskas cīņas. Storijam ir citi gabali, to parasti ir krietni vairāk enivej.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?