gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-12-25 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sovoks 2018
Zviedrijā, protams, galvenais mediju sašutums ir nevis par to, ka Europas pilsoņiem bagātās kultūras zemēs griež nost paurus, bet tas ka līdz mums šādas ziņas vispār atnāk, da i vēl vizuāli informatīvā veidā. Ņeporjadok odnako!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2018-12-25 20:33 (saite)
nu Zviedrija ir diezgan sapisusies, tas nu ir jāatzīst. nez kāpēc lai to video nedrīkstētu skatīties? tas jau tieši ir brīdinājums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-12-25 21:12 (saite)
Ja tur būtu redzami baltie supremacisti vai krsitiešu fundiji, problēmu nebūt. Par "aizsargāto klasi" jebkāda negatīva informācija ir verboten, tajā skaitā fakti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-12-25 22:07 (saite)
Par kristiešiem nebēdā, viņus arī cenšas pasargāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-12-25 22:14 (saite)
Droši pasvīdi meklēdams piemēru. Ar kulturālajiem bagātinātājiem Rietumos tā ir norma, nevis izņēmums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-12-25 22:32 (saite)
Nē, kāpēc gan, šitais, ja galva nav iebāzta smiltīs, bija gadījums, kurš brieda kādus gadus 3 točna, un tas pats uz pārējā fona izceļas tikai tāpēc, ka iesaistīts visnotaļ augstu uzkalpojies personāžs. Tas, ka Vatikāna organizācija ir sūdīgi maskēts globāls pedofīlu rings, nav nekāds noslēpums. Viņu centieni to slēpt gan izskatās amizanti, bet nu, par spīti visiem gag orderiem, sūdīgi viņiem ar to sanāk. Then again, tu to marokāņu galvgriezēju viģiku arī dabūji redzēt, par spīti zviedru mēdiju nepatikai, so ¯\_(ツ)_/¯

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-12-25 23:04 (saite)
Rietumu prese nesaudzē Vatikānu par tā sapistību, vēl vairāk, mēģina ekstrapolēt homoseksuālu pedofilu infiltrāciju un piesegšanu organizācijā, lai uzbruktu Baznīcai un ticīgajiem kā tādiem. Par absolūti kazuālo un dienišķo miera reliģijas veikumu pārsvarā ifnormācija parādās "nacistu presē" un galvenajos medijos tikai ja nu galīgi vairs noslēpt nesanāk. Viģisks, starp citu, dabūjams tikai hardcore netos, jo visās puslīdz populārajās platformās, kur redzama arī cita veida vardarbība, ticis ātri izķemmēts ārā. Zviedru mediji ne tikai izrādīja nepatiku, bet arī runājās ar kādu ombudsmeni vai ko tml. par to kā nākotnē cīnīties ar šādas zaimojošas un naidu kurinošas informācijas parādīšanos netā. Domāju, ka vismaz Zviedrijā un UK drīz būs tāda pati visaptveroša interneta cenzūrā kā Ķīnā (ar gūgles algortimu palīdzību).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-12-26 01:20 (saite)
Arguments no sērijas "rau, LV valstpiederīgie (sic!) migranti arī pastrādā noziegumus UK"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?