gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-11-28 09:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Heh, pat pašā sjw citadelē konstatēts, ka kreisie ir low expectations rasisti. Liberasti pāriet uz pidžin spīku, kad runā ar niggām, jo netic, ka viņi varētu saprast neizrevidētu (dumbed down) balto cilvēku valodu. Konservatīvie tā nedara. Runājot par "neizglītoto un dumjo" republikāņu elektorātu...;P


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2018-11-28 14:30 (saite)
Likumi (tie kas valstu nevis fizikas) un konstitūcijas tev skaitās objektīvā realitāte? Man kkā izskatās ka tie kā reiz ir viņus pieņēmušo atsevišķo personību (ok, demokrātijās pa lielam vnk visa bara kopā ņemot) atspoguļojums, jo nav vēl sanācis redzēt tādu varu kas savus likumus pieņemtu, izejot no faktiem. Būtu jau labi, bet nav.

Un es nepiederu ne liberāļiem, ne konservatīvajiem, mani neinteresē ne ideoloģijas, ne manifesti, ne konstitūcijas. Mēģini ka vēlreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-11-28 17:02 (saite)
Tu īsti nevari pats izvēlēties kam piederi. Tavu piederību nosaka tavi uzskati. Pat, ja esi fence sitters. Tad tu esi klusējošais labais cilvēks, kas pieļauj to, ko dara dominējošie ideologi. Neitraltardisms = fail, ja vien nedzīvo monastisku dzīvi.

Sikboy ne visai skaarīgi izsakās, bet viņa doma saprotama, zināma. Liberāļi ir empāti, emōcijcilvēki. Viņ grib "reach out". Konservatīvisms arhetipizē common sense un pragmatismu pār emocijām/empātismu. Maskulīnais vs femīnais. Abu disbalanss sabiedrības zeitgeistā uz vienu vai otru pusi noved pie sūdīgām sekām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-11-28 22:52 (saite)
https://jacobitemag.com/2017/05/25/a-quick-and-dirty-introduction-to-accelerationism/

Ar ūdens liešanu bet par tēmu (ja runa iet par maniem uzskatiem)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?