gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-10-02 19:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti kurā brīdī tieši bija tas lūzuma punkts, kad kreisie gandrīz visā Rietumu hemisfērā kļuva par upper class partiju un ant-working class. Gandrīz kā planētai sagriezās ass pa 180 grādiem. Labējie (izņemot amurikāņu neokoenus) šobrīd ir izdevīgāki ekonomiski čakarētajiem, nekā transnacionālas korporācijas un atvērtas robežas ar 'free trade' un 'mobility' mīlošie "leibōristi".

Btw, pēdējais Juno Reactor albums ir reāli labs, ja patīk oldskūlīga desa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-10-02 23:42 (saite)
Tāpēc, ka ja valsts policija sadarbojas ar pakiju pedofilu bandām, kas VAR MIERĪGI metodiski varot tavu meitu vai sievu un par to nedabūt sodu, savukārt tu tiksi ielikts cietumā par to, ka žēlojies par to tviterī, tu jau esi zaudējis jebkādu pilsonisku brīvību.
Protams, to ir bezjēdzīgi teikt tev, kas aizstāv pakiju pedobaronus un to protežējošus politiķus.
Un lūdzu, sāc saprast, ka tādi cilvēki kā Soross vai amūšu dīpsteits ne ar ko neatšķiras no PSRS tipa Politbiroja un piramīdu zem tā. Varbūt pat sliktāk, jo pirmie liekas genuine psihopāti-ļaundari bez jebkādas ironijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-10-02 23:53 (saite)
Okej sorry sam naprosilsja.

Tātad ja mēs paņemam postmodernismu, konkrēti to tēzi ka viss ir tikai viedoklis, patiesības nav, visi uzskati vienlīdzīgi, pieliekam klāt nepretošanās filozofiju no visādām indijas veida mācībām un vainas apziņas- grēcīguma tēzi no kristietības, tad, cik es saprotu sanāk tas, ko mēdz dēvēt par ``sjw`` un ``politkorektums`` un kas ir tipa ``vai kādi baltie heteroseksuālie ir apspiedēji, viņiem tagad vajag nokaunēties un ielīst pašiem savā pakaļā``

Nē tie nav manējie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-03 14:43 (saite)
Kristieši savā laikā saracēņu galvas uz pīķiem dūra. Indieši, cik zināms, arī pēdējos laikā dabūjuši asu kritiku no Rietumu ļevokiem par jakobi negantībām pret musļikiem. Tev kā vienmēr galvā putra. If anything, šī brīža Rietumu politikā valda antikristietība. Tajā skaitā modernajās liberastizētajās baznīcās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-10-03 14:47 (saite)
Tāpēc jau es teicu, ka šitas ir atjaukts arī ar postmodernismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?