gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-10 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Amizanti kā 'powa to da peepl' zibenīgi pārvēršas par 'these are privately owned companies goy :^)' līdz ko tas ir politiski izdevīgi. Tas pats ar ļaunajiem kopiem un opresīvo tiesību sistēmu. Kamēr policejisms darbojas manās interesēs - ir okej.:DDDD
First they came for... ...and i didn't speak out iekš darbības.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2018-08-11 13:49 (saite)
Eh, tupos uzdirsienus atmetot, tas ir tieši tas, ko es teicu. Viņu ir vairāk, viņi ir skaļāki, un viņi ir šo platformu lietotāji. Attiecīgi, šiem arī attiecīgo kompāniju vadība vairāk cenšas izdabāt.

Malacītis. Tad nu ielāgo, un centies vairāk tā nedarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2018-08-11 15:16 (saite)
Nu nav šajā gadījumā viss tik ikdienišķi un vienkārši, kā tu te centies attēlot, ka lūk, lielo kompāniju vadība vienkārši izdabā vairākumam.

Pirmkārt, štatos demokrāti/republikāņi jeb, teiksim, kreisie/labējie ir pa lielam 50/50.
Otrkārt, SJW tipa histēriķi ir tikai kaut kāda daļa no kreisi noskaņotajiem.
Treškārt, tā kā kreisi ideoloģizētā smadzeņskalošana vairākas pēdējās desmitgades ir bijusi rietumu, it īpaši ASV, universitāšu viena no pamatdisciplīnām (līdzīgi kā sovoklaika augstskolās "zinātniskais komunisms"), tad nav nekāds brīnums, ka vairuma lielāko biznesa struktūru augšgalā atrodas no šādām augstskolām nākuši kreisie.

Un tā kā megabiznesa, kreisuma un bezrobežu globālisma pamatidejas gandrīz visos punktos sakrīt, tad ir, manuprāt, tik acīmredzami, kāpēc histērija no ierindas SJW komentiem visādos interneta forumos sāk pāriet jau uz histēriju krietni augstākos līmeņos.

Jo, ja vēl tikko pēc Trampa ievēlēšanas kreisajiem šķita viņa nogāšana ne pārāk tālas nākotnes jautājums, tad tagad viņi pamazām saprot, ka sūdi (no ļevoku viedokļa) izrādījušies daudz nopietnāki. Un ka šajos apstākļos neizdosies izvārīt to vardīti, pamazām grādu pa grādam ceļot temperatūru zem katla.

Un šī saskaņotā interneta milžu akcija pret štrunta Aleksu ir izmēģinājuma bumba kam daudz lielākam - lai redzētu, kā tauta reaģē uz to, ka Rietumu demokrātija ir tai (tautai) gandrīz nemanot pārvērtusies totalitārismā. Un šādas totalitārisma grimases mēs pēdējā laikā redzam arvien biežāk (Robinsons, Džonss, neskaitāmie uzbrukumi par "naida runu" utt.).

Ka tik drīz nesāks dedzināt Orvela un līdzīgu autoru grāmatas un iznīcināt to digitālās kopijas, ja ne atklāti, tad pa kluso. Es, protams, jokoju, bet vienlaikus baidos, ka drīz var izrādīties, ka nekādu joku nav.
Ja demokrātiskā valstī par runas "noziegumiem" sāk izvirzīt smagākas apsūdzības nekā par izvarošanu un pat slepkavību, tad uz kurieni šāda sabiedrība virzās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?