gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-10 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Amizanti kā 'powa to da peepl' zibenīgi pārvēršas par 'these are privately owned companies goy :^)' līdz ko tas ir politiski izdevīgi. Tas pats ar ļaunajiem kopiem un opresīvo tiesību sistēmu. Kamēr policejisms darbojas manās interesēs - ir okej.:DDDD
First they came for... ...and i didn't speak out iekš darbības.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-08-11 00:47 (saite)
Jā, tāpēc, ka publisks monopolistisks serviss, kas ir kļuvis gandrīz vai par mandatory lielai daļai cilvēku (tajā skaitā darbam) un kuru lieto nu jau miljardi visā pasaulē ir tas pats, kas punduruzņēmums, kuram ir simtiem līdzīgu konkurentu un kurš atteicies pildīt ļoti specifisku, ekskluzīvu one-time pasūtījumu. Tu esi tāds retārds brīžiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-08-11 01:22 (saite)
Pat tajos brīžos neesmu nokritis līdz tam līmenim, kurš tev ir konstanti.
Kurš tad ir tas "mandatory serviss"? Youtube, aka "man bija žēl par savu naudu hostot savus video"? Feisbuks, aka "viņi nepārtraukti viskautko bano, īpaši to, ko uzskata par alt-right, bet nu ar mani tak tā nemūžam nenotiks, ko jūs"? Vēl kaut kas, kas totāli nebija sagaidāms?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]3koma14vs007
2018-08-11 02:35 (saite)
Šitas sprukstiņš nav retārds tikai brīžiem vien - es no viņa vienīgos neretārdiskos tekstus esmu manījis, kur viņš raksta vai nu par savām puķu dobītēm vai ķimikāliju pudelītēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-11 15:32 (saite)
P. much. Pie tam man slinkums lauzīt galvu vai viņš ir prātu izkūkojis ļevoks, kas uzsūcis sev domāto masu mediju bullšitu vai intelektuāli negodīgs ļevoks, kurš dzen propagandu ar taisnu ģīmi. Apmēram tas pats variants kas ar citiem diegabikšiem. Grūti pateikt. Abos gadījumos pilnīgs bezcers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?