gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-28 14:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pāris fakti.
1) Eiropa ir bijusi multikulturāla un 'diversa' jau sen, pirms te parādījās pirmie bēgļi un cita veida migranti no TA vai Āfrikas. Nekur pasaulē nav tik liela kulturālās daudzveidības koncentrācija vienā mazā reģionā. Savedot 200 miljonus āfrikāņu u.c. kamieļu populācijā, kas ir tika 500 miljoni, šī diversitāte nekļūst lielāka (nemaz nerunājot par to vai diversitāte šajā aspektā ir obligāti kas labs *hint* balkanizācija)
2) Eiropa ir vienīgā atsevišķo Eiropas nāciju dzimtene un vieta, kur uzturēt savu kultūru, dzīvesveidu brīvi no apspiešanas un vajāšanas pie tam Eiropieši ir absolūta minoritāte uz visu pārējo kontinentu populāciju un teritoriju fona. +Nav nevienas citas dzimtenes uz kuru atgriezties ("bēgļi"->uz mājām) vai aizbēgt (žīdi->Izraēla) sūdu gadījumā.
Let's keep it that way.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-06-28 17:03 (saite)
Ekšelī tas nav fakts. Letiņi, kas dzīvo ārzemēs ļoti ātri asimilējas vietējās kultūrās un pat aizbraukušie sen jau runā ar svešu akcentu, viņu nākamās paaudzes bus attiecīgo valstu vietējie ar "saknēm". To pašu nevar teikt par traibāļiem, kuru importu Rietumos tu aizstāvi. Viņi dzīvo extended ģimenēs un klanos, kas pamazām sāk veidot valstis valstī. Musļiki negrib būt tādi pediņi kā tu. Viņi nogriezīs tev galvu līdz ko tu viņiem nebūsi vairs vajadzīgs, loh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-06-28 17:35 (saite)
ok, turpini vien dzīvot šādās fantāzijās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-28 17:39 (saite)
Un tu turpini savās. Paskatīsimies kura fantāzijas beigās izrādīsies tuvākas patiesībai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?