gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-28 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
patiesība vs BBC propagandons
suko
relevents koments:

"But you don't have a refugee problem," (you should take more)

"Your elections and democracy are a sham." (Says someone who is paid by the government through an enforced tax to parrot state propaganda who try to destroy brexit with the government)

What I hate most of all is the idea that this sad case woman who is supposed to be a journalist, feels she has the right to lecture another country and it's people as being racist or backward or corrupt with Hungary's history and that they are wrong and she is right even though she has no knowledge of their history or identity. And this silly cow talks about Xenophobia:D While fearing Hungarian ideas of self-preservation, with no respect to their past.



"MUH TORRERANCE! MUH DIEVERSITIE!"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2018-06-29 12:02 (saite)
So you're saying...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-29 12:46 (saite)
Te vairāk parādās kā ļevsko diskusijas kultūra. Bļaurēt sloganus, nepārtraukti paaugstinot balsi un neļaujot intervējamam bilst ne vārda. Šajā gadījumā īpaši pretīgi, jo intervējamam angļu valoda nav dzimtā, tāpēc viņam vajag mazliet ilgāk kamēr sakopot domu, bet tur uz reiz tā harpija sāk šrīkot. Vai varbūt sievietes tā saprot "tough interview". Bļaut un neļaut runāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2018-06-29 12:52 (saite)
Kaut kā nenāk prātā neviens gadījums, kur intervētājs vīrietis uzvestos līdzīgi (nešaubos, ka ir arī tādi gadījumi). Šķiet, ka tā ir tāda mātišķa sieviešu "delusion of grandeur" ar dziļi instinktīvu tieksmi aizstāvēt savus bērnus, kas šādu "pasaules glābēju" gadījumā ir visi nabadziņi zem saules. Tad nu viņas uzbrūk visiem, kurus savā murgainajā skatījumā saredz kā savu [neesošo] bērnu apdraudējumu. Savukārt, tie, kas paši jūtas kā nabadziņi un grib pasaules glābēju, piebalso šitām histēriskajām harpijām. Tepat Rīgā mums pilns ar nelaimīgām, uzpūtīgām vecmeitām, kuras noliedz sievietes lomu, vienlaikus cenšoties to varmācīgi uzspiest visai pasaulei šādos grandiozi murgainos veidos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-29 15:15 (saite)
Ļoti trāpīgi.
Btw, no vīrišķiem, liekas tajā pašā BBC, tādā pašā sievišķi-mātišķā tonī vervelē tas tur britu raidījumvadītājs, nu kāviņsauca.. Kurš regulāri uzbrūk konservatīviem vat citādi sliktiem cilvēkiem, tādu patuklu seju un smug vaibstiem. Man, jo vairāk gadu un jo vairāk izdzēris, sāk kļūt ļoti slikti ar atmiņu.
edic:
Ā vot, Pīrs Morgans. Nesaprotu kāpēc viņš brunčos neuzstājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2018-06-29 16:50 (saite)
Ja nemaldos, atceros, ka šis esot labos draugos ar Trampu. Bet kādi tikai tie draugi katram negadās..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-29 18:34 (saite)
Tas būtu ļoti jocīgi, ņemot vērā, ka Tramps iemieso visu to, ko šādi tipiņi histēriski nīst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2018-06-29 18:42 (saite)
https://youtu.be/o7Uvwze7fX8?t=119

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-29 19:15 (saite)
Tiešām pārsteidzošs "moment of lucidity" no Pīrsa puses. Kad viņam pašam uzbrūk par to, ka viņam personīgi patīk kāds cilvēks, kas sjw skatījumā ir ienaidnieks. Laikam Pīrs nemaz nav tik slikts cilvēks kā domāju, bet viņš ļoti labi strādā saviem saimniekiem par prieku in the meantime.
Nebiju šito redzējis. Tas tikai parāda, ka galvenie naida kūdītāji ir traki sjw cilvēki. Normāli konservatīviķi un normāli liberāļi vienmēr spēj sarunāt kā lietas tālāk ies. Ar ļevokiem tas neiet. Vai nu tu esi ar mums vai pret mums. Punkts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?