gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-21 19:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man patīk, ka neraugoties uz to, ka ir pat konkrēti nofilmēts, kur NVO kuģis pa taisno no kontrabandistu laivas "izglābj" kārtējo nēģeru porciju pie Lībijas teritoriālajiem ūdeņiem un pēc tam piegādātāju laiva mierīgi aizpeld vosvojasī, pieņēmums, ka šo kuģu saimnieki sadarbojas ar kontrabandistiem ir ļaunu raitwingeru konspirācijteorija. Tas nevar būt hronisks stulbums, vajag daudz pamatīgāku smadzeņu AIDU, lai spētu sadzīvo ar šādiem smadzeņu ekskrementiem infantili elojisko ideālu vārdā.

Bet nopietns jautājums. Ja robežas jātur vaļā visiem un jebkādi bloki ir rasizms, kā viņi saredz Eiropas nākotni? Nu iebrauks katru gadu pa n miljoniem nēģeru no Āfrikas. Āfrikā nēģeri tiek ražoti gaismas ātrumā un viņi ātri saproti, ka piedzimuši sūdu bedrē. Viņus aicina uz Eiropu, jo te ir labi. Viņi taču visi sāks kuģot uz šejieni. Man mainds bogglo kā tie cilvēki paredz ar to dīlot. OH WAI- viņi ar to nedīlos, bet apmierināti saskandinās šampanieša glāzes apsargātā, nožogotā privātmājā vai upper class rajona dzīvoklī, kur bagātinātājus nelaiž. Dīlos kaut kādi deplōrablie.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-06-21 23:19 (saite)
Tu runā par viņiem kā par mēreni racionālie baltajiem cilvēkiem. Viņi tādi nav. Kad domā par vidēju subsahāras nēģeri labāk domā par kādu dzīvnieku populāciju. Tur nenotiek nekāda breinstorma par to "kā mums tālāk dzīvot" tur ir tikai šeit un tagad - IR SĒKLA VAJAG KAUT KO IZPIST! Šīs mentalitātes sekas šobrīd jau labi redzamas vietās, kas 'bagātinātas' ar šiem nabadziņiem.
Savukārt arābi labi zina, ka viņu extended family no 20 cilvēkiem pilnībā nodrošinās balto cilvēku sastrādātie nodokļi.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?