gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-15 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eiropas Savienība brūk. Labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-06-15 22:06 (saite)
koroče krišjānis vnk nav kompetents spriedējs šite

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2018-06-15 23:11 (saite)
ctulhu nav kompetents praktiski nekur, izņemot ķīmiju ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-15 23:23 (saite)
džon dō beidz nu trollēt, tavā vecumā nav amizanti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2018-06-16 00:03 (saite)
Kāda trollēšana, tu esi unikāls cilvēciņš absolūti bez paškritikas, kurš iedomājas sevi gudru esam. Man ļoti žēl tevi apbēdināt, bet tie ir tavi vislielākie maldi. Eksaktas, augstskolā samācītas lietas tu, protams, saproti, taču visos jautājumos, kas ir ārpus šīs jomas, tu esi vienkārši bērna prātā. Visanekdotiskākais tavā personībā ir tas, ka tu, bērnībā salasījies zinātniskās fantastikas grāmatas, nespēj no šī līmeņa pasaules uztveres un izpratnes iziet pieaugušo cilvēku pasaulē. Tāpēc tavi secinājumi, apgalvojumi un idejas par notiekošo mūsu reālajā pasaulē ir, maigi izsakoties, infantili, lai neizteiktos skarbāk. Uz ko jau neskaitāmas reizes tev norādījuši arī citi. Bet tu jau to neesi spējīgs uztvert un saprast, jo tev, protams, šķiet, ka tu esi gudrs, bet visi, kuri par tevi smīkņā - stulbeņi. Tas nemitīgi spīd cauri visiem taviem tekstiem daudzu gadu garumā, kuros tu paud, ka visas tavas sci-fi fantāzijas ir kaut kāds visai cilvēcei nepieciešams "progress", bet tie, kuri to negrib atzīt - aprobežoti ļautiņi.
Bet, tā kā cik esmu šeit cibā no citu cibiņu komentāriem sapratis, ka esi cilvēks jau pusmūžā, tad teikšu atklāti - manuprāt tu esi bezcerīgs gadījums - īpatnis, uz kuru paskatīties kā piemēru - pie kā noved cilvēka dzīvošana tikai fantāziju pasaulē un nespēja no tās izkļūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 00:11 (saite)
Vai cik gari, nu pilnīgi nosarku no man pievērstās uzmanības daudzuma. Kā man patīk šitie nepazīstamu cilvēku vērtētāji. Nevienas saprātīgas idejas no paša, bet analizēt citus, to jā.

Koroče:

Great minds discuss ideas
Average minds discuss events
Small minds discuss people

šis ir par tevi

Aizej nokaunies un padomā par savu līmeni, centies to celt. Tas nekad nav par vēlu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2018-06-16 00:45 (saite)
Šādu apmēram atbildi gaidīju un sagaidīju, jo, kā jau teicu, tu sevi spogulī neesi spējīgs saskatīt, jo neesi pat "small mind", par average un great nemaz nerunājot.
Sen jau brīnos, ka gnidrologs spējīgs gadiem sarunāties ar cilvēku, kura domāšana (ārpus savas profesionālās jomas) ir tīņa līmenī.

Tā ka par savu līmeni būtu jāpadomā tieši tev. Bet, labi saprotot, ka tavā vecumā tas ir praktiski neiespējami, tad pilnīgi skaidrs, ka tev tas tiešām jau ir par vēlu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-16 00:47 (saite)
Jau atkal jau lasu `tu esi tāds un šitāds`, cilvēks kategoriski nav spējīgs iziet no iedzēruša alusbāra apmeklētāja ``sarunas`` līmeņa, jā Gnidrologs var, tu šķiet ne, nu savācies, kas tas ir :D

tev vispār ir kāda izglītība vai tml?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-06-16 00:59 (saite)
P.S. A tā fantastika bija/ ir laba. Iesaku pārlasīt. Iedziļinoties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?