gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-04-05 21:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai kāds piekristu, ka viena daļa no izcilākajiem sportistiem pieder ne tikai sporta, bet arī mākslas pasaulei. Runājot par kreatīvajiem sporta veidiem, nevis tīru spēka vai veiklības pārbaudēm. Piemēri: Messi, Ronaldinjo utml. iekš fudbola, Džordans, Medžiks iekš bakedbola, Agassi iekš tenisa (pa "jauno" Federera, Nadala, Džokoviča paaudzi maz zinu, jo nesaktos tenisu, kopš 2000o pirmās puses), O'Salivans iekš biljarda, īsti nezinu ko izcelt no hokeja, bet vispār no tā ko esmu redzējis mūsu paša Baldera spēlē bija kaut kāda pilnīga nekokejīga grācija (drošvien Harlāmovs viņu pārsit, bet maz esmu skatījies viņu individuāli, lai gan padomju hokeju totāli cienu), varbūt ir vēl kas (Alī iekš boksā?), bet mesidžs skaidrs. Dabiski, ka jautājums tikai tiem, kas interesējas par kādiem sportiem. Keksiem, kas grib troļlot par to kā sports ir sūds un pahuj uz to naudu tērēt ieeja aizliegta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2018-04-05 21:31 (saite)
tas jau visās jomās. ir/bija arī mākslinieciski asenizatori :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-05 21:53 (saite)
nu nez

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vaiksts
2018-04-05 22:33 (saite)
sporta, lai ilgi paliktu pasa augsa, jabut godigam pret sevi un jaredz mazas dzives patiesibas sev apkart. ari makslinieks redz patiesibas kuras grib paradit parejiem. tie, kam tas vislabak padodas, ir meistari

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-05 22:59 (saite)
Nē, ne vienkārši meistari. Es to redzu kā ģēnija manifestāciju. Kā es apjūsmoju Bēthovena devīto tik pat ļoti man spalvas saceļas, kad redzu prātam neaptveramu performanci no ultrakreatīva sportista, kas paceļas virs vienkārša atlētisma un uztrenētām iemaņām, līdz kaut kādai pilnīgai inovācija vai/un pārcilvēcisku pārākumu pār visiem pārējiem šajā profesijā. Es skatos pilnīgi katru Barselonas maču (ja palaižu garām, tad ierakstā) tikai tāpēc lai redzētu to mazo frīku darbībā.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?