extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Protams, tas ir reāli. Cik dzirdēts, tādu pabalstu saņemošu daudzsievīgu ģimeņu UK ir ap 5000. Tā ka tas nav nekas teorētisks vai atsevišķi gadījumi. Tāpēc arī ir aizdomas, ka grozījumi tiek bīdīti, lai varētu to pašu izdarīt uzreiz UK.

Lietas ir daudz skaidrākas, kad redzi tās uz vietas. Musulmaņu imigranti šeit nosaka dzīvi ļoti lielā mērā – visur var izvēlēties ne tikai veģetāru (kas ir mana izvēle), vai neveģetāru ēdienu, bet arī halal. Ierēdnis, kas man izsniedza pastāvīgās uzturēšanās atļauju, vārdā bija Ahmeds. Ir paziņas, kuru sieva sabiedrībā parādās tikai ar nosegtu seju (kas starp citu Latvijā tagad ir aizliegts). Un interesantākais, ka vairums no viņiem balsoja par UK izstāšanos no ES. Pamatā viņi to skaidro, ka nevēlas lielāku konkurenci ar imigrantiem no ES.

Ņemot vērā, ka balsojums par UK izstāšanos no ES biju tuvu neizšķirtam, būtībā musulmaņu imigrācija UK jau ir ievērojami satricinājusi visu Eiropu. Pārējā Eiropā bēgļu plūdi augļus vēl nesīs tikai nākotnē. Ar ko arī apsveicu! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?