gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-30 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja salīdzina visus krievu(žīdu?) režisorus no sovoka laikiem, tad Marks Zahārovs laikam kopumā manā topā ieņemtu pirmo vietu. Tīri kvantitāte/kvalitāte izteiksmē. Vēl ir patikuši Mihalokovs, Gaidajs (obv.), Germans, Solovjovs, Sokurovs, Aronofskis (tas kurš Okno v Pariž un Fontan uztaisīja - iespējams mazāk zināms plašai publikai) un droši vien vēl vesela čupa režisoru, kuru filmas esmu redzējis un baudījis, bet neesmu piefiksējis, ka tas ir tas pats režiks. Kā jums?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-03-30 15:54 (saite)
No tā ko esmu vismaz fragmetāri redzējis un paticis: pilnīgi no teikti Garāža, ģeniāls films (tūlīt nokačāšu un skatīšos patiesībā:)); Dienesta Romāns daļēji skatīts, bet nekad pilnībā, bet to būs jāpalabo - man totāli liekās Frendliha seksīga, neraugoties uz viņas kinda sovoka feministisko tēlu - to sapratu pēc Stalkera, burtiski iemīlējos tajā sievietē; Kaļinu vairāk atceros kā bērns un paša Šukšina tēlu - rabočijs savā rabočā kepkā, bet sižetu neatceros. Paldies par pienesumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zhora
2018-03-30 16:02 (saite)
Ju velkam. Vispār dažādi tie režisori protams. Šukšinam russkaja duša (kaut gan ir kaut kāda Fasbinderiskā piegarša tajā Kaļinā), Rjazanovam komēdijas, Loznicam černuha, bet Muratovai černuha ar humoru kopā, tādi mizantropiskie smiekli. Rakdams pats ieraudzīju, ka pieejams Loznicas jaunais gabals Krotkaja, skatīšos tad nu pats arī kaut ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?