gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-19 22:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
A sanāk tā značit. Vīrietis nedrīkst izrādīt emocijas un viņam vienmēr jābūt kaut kādam sausam faktu stenogrāfam bez kripatas personības. Kur paliek dzimumu vienlīdzība? Kāpēc vīriešiem būtu jāuzņemas tāds savāds pienākums? Protams, pastāvīga demagoģija, loģiskas kļūdas, kaunināšana u.c. manipulācijas veidi no kaščīgajām čāčiņām jāuztver ar vieglu "hihi-haha un tā jau viņas dara", turpinot respektēt viņu personības dēļ kāda smieklīga diplomiņa vai tml. kredenčiāļiem. Ja jau esi apņēmusies nebūt tikai kuharka, tad nāksies to apliecināt arī praksē. Un btw, man nav nekas pret dedicated mājsaimniecēm, tieši otrādi. Mazliet kasās, kad mājsaimnieces izliekas par to, kas nav (tādas gāganas parasti arī kā mājsaimnieces nav diez ko labas).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-03-20 00:03 (saite)
Nubet Gnidrologs jau regulāri demonstrē emocijas, mēs pārsvarā pieņemam viņu kāds viņš ir ar vieglu "hihi-haha un tā jau viņš dara". Un teiksim es turpinu respektēt viņa prsonību. Pat bez smieklīga diplomiņa.


Bet citādi - ja jau esi apņēmies nebūt tikai galdnieks, tad nāksies to apliecināt arī praksē. Un btw, man nav nekas pret dedicated galdniekiem/ gateru meistariem, tieši otrādi. Mazliet kasās, kad galdnieki izliekas par to, kas nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-20 06:43 (saite)
Acīmredzot kontekstā neesi stiprs. Man nepatīk, kad grib i ribku sjesķ i.. Dabūt bezemocionālus večus-dronus, kas tik stāv kā klints un sargā, tajā pašā laikā ņemties ap feminismiem, kas paģēr no viņiem sensitivitāti un sievišķošanos.
Kas attiecas uz diplomiņiem, tad problēma te ir to vicināšana un vienlaikus nepārtraukta demagoģija, feili loģikā un metožu piejāšana. Tad jau labāk būtu slēpuši savus diplomiņus un izteikušies no parasta cilvēka perspektīvas. Es personīgi nekad neesmu apgalvojis, ka esmu kas vairāk par parastu cilvēku, bet ir te tādi/as, kam patīk akcentēt savu atšķirīgo, elevēto statusu nevis ar tam atbilstošu spriestspēju/metodēm, bet namjokiem uz saviem papīrīšiem. Uz nagliņas tādiem vieta, ja neprotat rīkoties/domāt saskaņā ar to piešķirto jakobi izglītību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-03-20 09:54 (saite)
/Dabūt bezemocionālus večus-dronus, kas tik stāv kā klints un sargā, tajā pašā laikā ņemties ap feminismiem, kas paģēr no viņiem sensitivitāti un sievišķošanos. /

a kādas problēmas. Cilvēki, kuriem ir emociju sistēmas un viņi prot tās lietot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-03-20 09:59 (saite)
uuun also kā jau es laikam minēju, es iru 1. viļņa feminists, tātad gribu arī tādas pašas sievietes dronus kas stāv un sargā. Emocijas bortsistēmā ir instalētas un lietojas kā rīks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-03-20 10:11 (saite)
Ai nu, kad tev bijis svarīgi, ko te kāds/kāda grib? ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?