gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-18 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tu neesi vecis vai bāba, jo mēs esam totāli non-binary bioloģiski, bet pamēģini pateikt, ka seksuāla orientācija ir defolta. Ka tas ir bioloģisks fakts. Tas būs "biotruth". Jā, tas ir jēdziens.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-03-22 06:36 (saite)
Jā, "plašu rezonansi" raitwing nacistu, mizogīnistu un patriarhālistu aprindās. Nu starp tādiem kā es.:D
Un man patīk tas "tie daži gadījumi". Kā ar hederas "tie daži sliktie musļiki". Tie "atsevišķie PC gadījumi". Cik nedažam kaut kādam sviestam jābūt, lai to varētu saukt par pataloģiju? Jūs palasot tak tam jādominē tādā līmenī, kur vairs nekādas rezonanses un protesti nepalīdzēt tu begin with.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-22 20:06 (saite)
Klau, man tev lūgums: savaldi nu savu hate boner un pārstāj mani piesaukt priekšā un pakaļā pie dirskusijām, kurās es vispār neesmu iesaistījusies. Nē, man nav žēl, ka tu tik daudz par mani domā, taču man nepatīk, ka tu izplati savu primitivizēto un dažreiz pat sagrozīto interpretāciju par maniem uzskatiem. Ja nu kādreiz tomēr nespēj saturēt un briesmīgi vajag mani pieminēt, tad vismaz ieliec linku, lai cilvēki paši var izvērtēt, ko es esmu vai neesmu rakstījusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-22 22:22 (saite)
Par linkiem, ņemšu vērā. Par principu nē. CKE (Cibas Kognitīvā Elite) pārstāvji mani gaismo samērā regulāri kā sliktas uzvedības piemēru un arī tu esi bijusi starp viņiem sakarā ar godīgās arheoloģijas debati.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-22 22:24 (saite)
Ja tu par maniem cibas ierakstiem, tad es tur neminēju tavu cibas vārdu, ir atšķirība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?