gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-18 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tu neesi vecis vai bāba, jo mēs esam totāli non-binary bioloģiski, bet pamēģini pateikt, ka seksuāla orientācija ir defolta. Ka tas ir bioloģisks fakts. Tas būs "biotruth". Jā, tas ir jēdziens.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-03-21 22:56 (saite)
Taisnība tādā ziņā ka to iespējams tehniski var izdarīt, vienīgi jautājums a nah? Ja viņš ir gejs un viņam ir labi , tad vnk liekam mierā. Tāpat kā teiksim kreiļus un cilvēkus kam feniltiourīnviela neliekas rūgta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-22 00:34 (saite)
Vai šizikus un tml. Tas, protams. Nenozīmē, ka nav aktīvi jāmeklē kas kādā veidā rodas. Cēloņus un iespējamās manipulācija. Un ja nav labi, bet grib ārstēties, tad vēl jo vairāk. Nezinu kas tas otrs, bet rakstības deksteritāte nav bioloģiska funkcija. Iemācies nedemagoģēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-03-22 00:48 (saite)
Tev vēl joprojām ir dīvainā premisa, ka bioloģiska funkcija ( tas, kā noteiktas organisma daļas ir bioloģiski izveidojušās) aksiomātiski nosaka, kā indivīdam tas jālieto. Okej, teiksim, man ir auto. Auto ir priekš braukšanas. Bet neviens man nevar pavēlēt izlietot to tikai priekš braukšanas. Gribu - audzēju tajā puķes. Gribu - izjaucu lai izpētītu. Gribu - pārtaisu par kuļmašīnu, vibščem mans auto ko gribu to daru. Tāpat visādi instrumenti. Gan jau pats esi kaut kādus mehāniķu un galdnieku rīkus izlietojis netriviālā vaidā, ne tā kā paredzēts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-22 06:32 (saite)
Tu atkal atsaucies uz savām subjektīvajām sajūtām. Kāpēc man vai kādam citām tās interesētu? Šizofrēniju arī katrs var lietot kā grib un vairumā gadījumu tā ir nekaitīga, bet tas nepārtrauc būt par gļuku, ja mēs vispār zinātni atzīstam par kaut ko svarīgu. Hmm.. tev vispār taisnība. Nahuj zinātni.:)(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?