gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-17 15:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kandža

Kas man vēl patīk no kandžas bez jau zināmajiem obvious benefitiem (lēts, kvalitatīvs produkts, kas labi dzeras un neizsauc īslaicīgu nāvi paģiru laikā) ir, ka dzērums nav tāds dremučijs. It kā turpini daudz labāk saglabāt veselo saprāt un nepakļaujies impulsīvām emocijām. Cik interesanti, ka labākas kvalitātes alkohols ir labāks ne tikai fizioloģisko aspektu dēļ, bet arī psihes glabāšanas viedokļa. Zinu, ka nekad droši vien nepārstāšu vismaz nedaudz iebuhāt, tāpēc labāk rafinēt šo izklaides veidu līdz maksimumam.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieraksts
2018-03-20 21:50 (saite)
jocigi, man kandža ir bijis vienīgais, kas rada iztrūkumus informācijā par iepriekšējo vakaru, un ir radījis pārdomas par tēmu, vai uz paģirām varētu saukt ātros. un skaitījās kvalitatīva, malkas krāsns utml.
kā arī reāli dedzina kunģi pēc tam, man laikam alkohols virs tiem 40% vienkārši ir par stipru.
vai arī neesmu vēl atradis īsto mantu, bet šķiet, ka vajadzētu nemeklēt, jo tās būtu arī beigas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-21 19:50 (saite)
Tur vēl ir varianti kā rafinēt, lietojot t.s. suhoparņiku + pēc tam izfiltrēt caur vati un oglēm. Bet jā, lielais grāds un pret to salīdzinoši negrīļīgā stāja arī ir viltīgs fenomens, ko konstatēju pāris dienas atpakaļ. Nevar just promiļu daudzumu kā no sūdīga šloka, līdz ar to sušņaks var pienākt ņezametna. Par bezfilmas risku gan kaut kā nebija ne vēsts.
Vobšem par šo tēmu būs apdeiti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?