gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tur vēl ir varianti kā rafinēt, lietojot t.s. suhoparņiku + pēc tam izfiltrēt caur vati un oglēm. Bet jā, lielais grāds un pret to salīdzinoši negrīļīgā stāja arī ir viltīgs fenomens, ko konstatēju pāris dienas atpakaļ. Nevar just promiļu daudzumu kā no sūdīga šloka, līdz ar to sušņaks var pienākt ņezametna. Par bezfilmas risku gan kaut kā nebija ne vēsts.
Vobšem par šo tēmu būs apdeiti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?