gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-01-06 00:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fagotērija?
Čota pēdējā laikā redzams daudz zēnu ar kaut kādām super apspīlētām bikšelēm, kas no pakaļas izskatās kā tās zeķbikses, ko gan jau daudzi atceras bērnībā nēsājuši, i puiki i pārējie.
Vot nesaprat. bļ, tad kaut kāds jauns fads? Kā tādā sūdā var būt fiziski ērti. Un vēl pie tā visa, nu sorre, bet tizli. To saka cilvēks, kas staigājis un izbaudījis kļošas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2018-01-06 17:34 (saite)
No sabtransa pieturas pie Centrāltirgus, actually.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-06 17:40 (saite)
Tad tev gadījies kaut kas ekstrēms. Manā pieredzē tā cīņa ir more subtle. Piem resnās vecenes, kas tikko iekāpušas pie tirgus ar saviem reņģu maisiem mēdz izelkoņot sev ruslo līdz brīvajai vietai un tā. Likt citiem priekšā zonķika šlakbaumi nu tas ir lueul

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-01-06 17:51 (saite)
Jā, ikdienā lielo tarbu un elkoņu kombinācija tiek likta lietā biežāk, bet arī citi palīglīdzekļi nav nekas neredzēts.
Runa gan nav par lietussarga likšanu citiem priekšā - to aizvērtā formātā, turot kā kaut ko pa vidam starp štoku un šķēpu, vienkārši cenšas izspiest cauri priekšā esošo ļaužu masai, vienlaikus aurojot "palaidiet, lūdzu, PALAIDIET VECU, NESPĒCĪGU CILVĒKU, KAS, NEVAR PABĪDĪTIES, VAI!!!". Pieļauju, ka lielākā praktiskā jēga ar šādu taktiku ir no aurošanas, bet lietussargs palīdz tikai nospraust pozīciju, ar domu "man pienākas tā vieta, kuru varu ar lietussarga galu aizsniegt".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-06 17:56 (saite)
Nu redz, te vismaz mīļotais darvinisms ekšenā. Acīmredzami vārgs specimens cenšas pats sev izkarot kaut kādas pozīcijas un izdzīvot jaunu, aktīvu cilvēku okeānā. Iedomājies kā būtu inkluzīvā, progresīvā utopijā. Brīvās vietas tiktu automātiski uzprogrammētas pieņemt vecāko un nevarīgāko pilsoni ar savu detektoru sistēmu. Ar resnām elkoņojošām vecenēm vismaz var konkurēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-01-06 18:20 (saite)
Nedomāju, ka konkrētais īpatnis bija kaut cik vargāks par tām pašām reņģu tantēm. Tā pati svara kategorija, tik daudz, ka taša tikai vienā rokā, nevis abās.

Also, lai jau šai tiek tā vieta - ja automātiski, jo labāk. Mazāk trokšņa un stumdīšanās, lai sasniegtu to pašu rezultātu. Optimālā variantā, varētu organizēt speciālus kraķu reisus no tirgus uz mikrorajoniem. Paredzēt vēl vietas visām tām tarbām, un ko tik vel ne. Gan jau summāri izmaksātu mazāk par kaut kādiem vecuma un nevarīguma detektoriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?