gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-08 12:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
zinātne par kreisumu
Ļoti interesanta intervija starp Gaad Saad un zviedru sociologu (protams, ka ''kontroversiālu'') par stāvokli ne tikai Zviedrijā, bet Rietumos vispār. Par diegabiksību in general.
vot tā


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2017-10-08 13:01 (saite)
Ļoti trāpīgi (īpaši par estētisko pusi - "fascist aesthetic fantasy" :D). Džeks sākotnēji visai kreiss, bet pēc grāmatas par zviedru diversitātes politiku izdošanas viņu 2014.g. izmeta no darba Malmes augstskolā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-10-08 13:05 (saite)
Man centrālā lieta šajā diskusijā likās 1) doma, ka cilvēki ir ''jāparveido'' kaut kādā fiktīvā šeipā, lai dabūtu utopisko skudru pūzni, kur beidzot viss ir labi un vienādi
2) absolūta neiespējamība diskutēt ar radikāli kreisajiem par jebko; pat ar reliģiskiem fundamentālistiem ir iespējams izraisīt strīdu, kur katram ir sava ideja un katrs hammerē savu, bet ar kreisajiem tas nav iespējams, viņiem ir absolūts morāls highground un pārliecība, ka jebkurš oponents ir burtiski nacists vai kaut kāds cita veida dēmonisks monstrs tikai tāpēc, ka neembreiso viņu naratīvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2017-10-08 13:11 (saite)
viņš to naratīvu pārzina perfekti, tāpēc trāpa nekļūdīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2017-10-08 15:21 (saite)
Zviedriski viņam vienmēr bijušas lieliskas intervijas un teksti, vēl vasaras sākumā skatījos, vai nav kaut kas angliski, lai ieliku šeit, bet neatradu. Bet tagad parādījušies vairāki video angliski.
Nebiju pamanījusi, ka Gad Saad intervējis arī Riksdāga deputātu Hanifu Bali (kuru kreisie radikāļi un adoptējamie nabadziņi sauc par "house nigger", instagramā draudējuši izvarot viņa draudzeni utt.) par pk, antisemītismu u.c.
https://www.youtube.com/watch?v=umhcTgtXl5Q

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2017-10-13 18:09 (saite)
DIEZGAN INTERESANTI.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?