gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-08-30 22:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Amurikāņu msm laikam tikai nupat atģiduši (varbūt beidzot sarīkojuši adekvātu aptauju iekšējai lietošanai), ka antifas brīvību nīstošie komunisti ar savu vardarbību ir viena no labākajām lietām, kas pēdējā laikā notikusi ar right-wing pusi un nu cenšas neuzkrītoši apmest kažoku uz otru pusi, rauc pieri un nosoda ka tevi divi deviņi. :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2017-09-01 15:25 (saite)
Vislabākā pozīcija, sevišķi ASV kontekstā, ir "anti-tax" ekstrēmisti, interesanti, ka viņi tur vēl nav iekļāvuši "pro-gun" ekstrēmistus. Ja es būtu normāls dienvidu lauķis, tad es mierīgi varētu piesaukt savas konstitucionālās tiesības pret hyper-inflated valsts uzbāšanos ar saviem nodokļiem un savām tiesībām uz bruņotu aizsardzību pret valsts agresiju. Loģiski, ka Obamas antikonstitucionālais režīms kopā ar ADL svētuļiem mani, tea-party redneku, automātiski klasificēs, kā "labējo ekstrēmistu", kaut gan es vienkārši negribu maksāt nevajadzīgus, uzpūstus nodokļus, kas stutē corrupted valdību un promotē welfare state, kas samaitā jebkura normāla cilvēka darba tikumu un patstāvību, pašiniciatīvu, btw, vienu no ASV svarīgākajām vērtībām.

Viņi šādus politiskā pasūtījumā "pētījumus" mierīgi var sev iebāzt vienā vietā, sevišķi ASV kontekstā, kur, kā vienā no pēdējām sakarīgajām vietām uz pasaules, šādiem poļitrukiem īstie veči var ieteikt satikties ar Mr. Koltu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?