gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-08-07 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Naratīvs par to, ka bez mūsu (knapi) dokumentētajām supersenajām civilizācijām, kas pastāvēja ap šumeru laiku un varbūt nedaudz senāk, švakākās formās, izsvaidītas pa matušku zemi, ir pašas pirmās kādas bijušas, ir defoltais. Galvenais iebildums pret hipotēzēm, kas to apstrīd ir - ''bet kur ir evidences tam, ka ir bijusi senāka un liela, 'advancēta' civilzācija?''.

Jautājums sexpertiem - kas jums būtu laba evidence tam? Fosilizējusies mamutkolas bundža? Vecas māla plāksnes ar mazu antropomorfu zirdziņu seksuālām izklaidēm? Vibratori? Pudele Moskovskajas? Kas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2017-08-15 12:02 (saite)
psc

vispirms apskatamies no kādiem akmeņiem ir celti tie preslovutiji objekti. Bieži ir tā: Stāstā figurē ``ļoti ciets akmens`` a kad pieiet un apskatās - smilšakmens, kaļķakmens, dolomīts, marmors - apstrādāt nav grūti. Ja ir granīta fragmenti, tie ir skaldīti, piemēram, karsējot, saplīsuši pa dzīslām.

jautājums Gnidrologam:

Cik un kādus senos objektus Gnidrologs ir apskatījis? Nevis bildēs, bet pats?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-08-15 15:06 (saite)
Un cik tu? Nerelevants points. Ja viss būtu tik vienkārši, tad šādi eksperimenti jau sen būtu īzī-pīzī uztaisīti un visi jautājumi būtu noņemti. Vēl interesantāk, protams, ir ar obvious ripzāģu pēdām. Ja analoģiskas pēdas var radīt ar bronzas laikmeta metodēm, tad tas jau sewn būtu bijis nodemonstrēts. Nav vajadzīgs no jauna uzcelt piramīdu vai zikurātu, lai nodemonstrētu beisik tehnoloģiju un koroborētu savas teorijas eksperimentiem. Evidence based shit. Kāpēc tev nepatīk evidence base šit un eksperimenti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2017-08-15 19:15 (saite)
Tu esi dzēris šodien vai kas? Es tevi nostādīju ļoti vienkāršā pozīcijā. Nodemonstrē pierādījumus savām ekstraordinārajām teorijām vai gtfo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?