gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-21 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējā Twinpīkas epizode bija kruta un man sāk patikt kā tas viss kopumā izskatās. Nē, Linčš nav pazaudējis TO un Marks Frosts laikam palīdz viņam neaizpeldēt galīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2017-06-21 11:54 (saite)
kura pėdėjå? es esmu tikusi l'idz 6.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-21 16:28 (saite)
7

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]svesinieks
2017-06-21 13:30 (saite)
Ļoti, ļoti patīk jaunā twinpīka. Reizē var just, ka tā nav vecā twinpīka, bet reizē tā ir twinpīka ar to pašu greizo spoguļu plotlainu un sasodīti trāpīgu kinemotogrāfiso dzeju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-21 16:33 (saite)
Jā, mani prosta nopērk ģeniālā kineotogrāfija un atsevišķās epizodēs izcila, nestandarta aktierspēle. Tādas lietas golivudā reti redzēt. Šad tad kadri vai ainas ir tādi, kas nedaudz atgādina Tarkovska lēēēēno montāžu, ekspozīciju. Man tādas lietas ļoti patīk iekš filmām, bet nav priekš katra, protams.
Btw, būs beidzot jānoskatās FWWM fan-montāžu, kurā iekļautas tās oficiāli neiefilmētās epizodes. Cik esmu dzirdējis no citiem informētiem ļaudīm, tas dod labu sapratni par daudzām notiekošajām lietām iekš jaunās sezonas un principā ir daudz tuvāks tam, ko Linčs būtu izdarījis ar oriģinālo TP, ja viņu neierobežotu tā laika menedžeri. Tomēr jāsaprot, ka 90o sākumā tādu šīzu neviens no iknedēļas seriāļa negaidīja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]svesinieks
2017-06-22 13:33 (saite)
Man visvairāk patīk tās mazās lietiņas, kas sapītas iekšā ja ne katrā, tad daudzās ainās. Piemēram, 7 sērijā par pirkstiem un "Its very good to see you old friend", ko Linčs paspaidīja savai kolēģei - un ir tāds "OMG, ko tas nozīmē". + Vēl humors. Tas kā visa TP sastāv no kariķējumiem, pārspīlētiem tēliem un pusnopietnu itkā nozīmīgo notikumu uztveri, līdzīgi, kā Tarantino filmās.

Lēēēnā montāža ir jauka liekās, ka jau pēc 5 sekundēm tu spēj novērtēt, bet īstenībā novērtē tikai pēc 20, lai gan 19 sekundē varētu apzvērēt, ka nav nekādas jēgas turpināt skatīties šo ainu/kadru. Ļoti novērtēju to arī Breakin Bad un Better Call Saul, kur ir filmīgs un brīžiem gauži lēns kadrs, par spīti tam, ka skaties holivudas serīti. Ties gan, reizēm kaitina ja gala beigās tā arī paliec nenovērtējis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?