gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-08 16:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nez ko domā NBA spečuki. Dabiski, ka LB šobrīd ir izcilākais baskedbōla spēlētājs, bet Warriors izskatās pēc izcilākās komandas kāda jelkad eksistējusi. Varbūt 80o Celtics varētu līdzināties, bet godīgi atzīšu, neesmu skatījies pietiekami daudz full mačus, lai objektīvi spriestu. Džeksona trijstūris, protams, nebija slikt, bet gan Buļļos gan Leikeros tomēr bija izteikti clutch winneri Džordana, Kobes un Šaka personās. Karijs un Durants nav slikti, bet es viņos neredzu tik lielu lomu kā iepriekš minētajos. Liekas, ka Kera sistēma tomēr ir tā, kas panāk tādu dominanci. Kaut kas līdzīgs kā Gvardiolas Barsa fudbolā. What say you?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slepkava
2017-06-08 16:33 (saite)
Barsa dabūja pa muti no Juves un Real :)

nez vai ir prātīgi salīdzināt vairāku gadu basketbola komandas.

Džordans jau ar vienatnē visu nenokārtoja, bija pietiekami laba komanda apkārt savākta, kaut vai tas pats Kers bija saspēles vadītāja postenī :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-08 16:47 (saite)
Sorī, bet cik atceros Kers nekad nebija štata PG. Bumu vienmēr draivoja viens pats MJ. Arī Rons Harpers, kas oficiāli skaitījās PG ar bumbu darbojās daudz mazāk, nekā MJ. Es nezinu kāda viņiem tur tā sistēma bija daskonaļno, bet cik atceros, tad visus uzbrukumus vienmēr bīdīja Džordans.

Nesapratu tavu repliku attiecībā uz Gvardiolas Barsu. Viņi tajos laikos absolūti dominēja un pamatā pateicoties izcilai komandas spēlei. Labi redzams, ka šī brīža Barsa ir daudz vājāka, neraugoties uz Mesi, Neimāra un Suaresa klātbūtni. Jo nav ģeniālu treneru kā Peps.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slepkava
2017-06-08 16:59 (saite)
nu ja runājam par to laiku, tad pēdējā gadā otrie, ČL pusfināls. Vai par ko tieši gribi runāt? :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-08 17:10 (saite)
Es runāju par to, ka tā laika Barsa totāli drāza visus un tā laika Spānijas izlase, kas vinnēja 3 mažoros čempjus pēc kārtas pamatā rikšoja uz Gvardibarsas muguras. Zinu, ka Del Boske bija cienījams treneris, bet domāju, ka tu labi atceries KĀ Spāņi ieguva savus čempiona titulus. Spēlējot barsisko futbolu ar komandu, kas par 70-80% sastāvēja no ''La masia'' (Barselonas/Kruifa futbolskolas audzēkņiem).

Tas, ka viņi pašreiz sūkā, kā reiz ir mans points - pat ar ģeniālo Messi viņi nevar būt izcila komanda, jo menedžments sūkā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slepkava
2017-06-08 17:23 (saite)
Pag mēģināšu saprast. Spānija kļuva par PČ un EČ tapēc, ka Barselonā Gvardiola bija treneris?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-08 17:43 (saite)
Jā, tāda ir aptuveni mana doma. Tas, ka Gvardiolam ne visai labi izdodas ar Bayern un MCity jau cits stāsts. Priekš Barsas viņš bija ideāls treneris un tāpēc Barsa tajos laikos bija tāds neuzvarams spēks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2017-06-08 23:11 (saite)
Gvardiola ir/bija huiņa - Xavi ar Injestu bija galvenais iemesls tam, ka tie sukas kaut ko novinnēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-08 23:43 (saite)
Es atvainojos, bet esmu bijis Barsas atbalstītājs kopš 90o vidus, kad tur vēl spēlēja tādi cilvēki kā R9, Figu, Rivaldo un treneri mainījās viens pēc otra, jo nespēja komanda ar lielu vārdu iegūt titulus. Pirmais krutais pavērsiens bija Raikards, kas ļoti veiksmīgi un estētiski skaisti vadīja Holandes izlasi. Viņa laikā parādījās Ronaldinju, Deko un Xavi + Iniesta sāka rādīt klasi, bet tikai pēc Gvardiolas parādījās slavenā tiki-taka. Uzskatu to par sagadīšanos. No vienas puses izcili spēlētāji, no otras izcils treneris. Līdzīgi kā ar 70o gadu Rinusu Mihelsu/Ajax un Nīderlandes izlasi. Tur nevar no vienādojuma kādu izraut. Jā, Xavi, Iniesta un Messi ir ģēniji, bet ne mazāks ģēnijs bija Gvardiola, kurš piemeklēja tieši viņiem atbilstošu ideālu futbola sistēmu. Fakts, ka Barsa jau entos gadus galīgi vairs nav TĀ ir pamatā laba trenera un izcila pleimeikera (Xavi) trūkums. Messi ir ģeniālakais futbolists vēsturē, bet viņš nevar vienatnē vinnēt titulus. Gvardiolas komandas spēks bija tieši komandas spēlē, tās kohēzijā.
Nez ko Valverde paveiks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?