gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-06 03:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man vēl arvien patīk jūzeris [info]pinjons un ne tikai tāpēc, ka esmu ar viņa rožu sadzēris irlā un man patīk viņa nonchalant humors, BET (Godmaņa, dabiski), es nevaru saprast cilvēkus, kuriem nav viedoklis NE PAR KO. Pieļauju, ka tas ir obligāts nosacījums, lai veidotu karjeru jurisprudencē. Pats noveģetēju jurfakā trīs gadus un pēdējais kliņķis, lai no tās vietas aizietu un nekad vairs nedomātu par darbību attiecīgajā sfairā bija brīnumainās pārvērtības atsevišķos kursa biedros.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2017-06-06 15:10 (saite)
Rly? Un tava pro-trampiskā emocionālā vāvuļošana skaitītos viedoklis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-06 15:27 (saite)
Man nav emociju Trampa sakarā. Tev ir. Man piedrāzt kāda viņam frizūra. Tev nav. Es komentēju viņa politiku. Tu un tādi kā kautskis vai indulgence, nē. Jūs komentējat viņa izskatu, viņa tvītus, nekad politiskos lēmumus un kāpēc tie ir labi vai slikti.
Kāpēc? Jo viņš jūsu acīs ir right-wing un jums ne mazākajā mērā neinteresē kāpēc mūsdienu Rietumnieki kļūst right-wig un balso par attiecīgajiem politķiem. Sāc domāt kāpēc tādi kā es eksistē. Un bez bullšita, es savos agrīnajos 20ajos biju absolūts liberasts. Jo nesapratu kas notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-06-06 15:54 (saite)
Apgalvojums ka nekomentējam Trampa politiskos lēmumus ir kārtējie meli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?