gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-05-25 20:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Liek aizdomāties, ka feministisku uzskatu sievietes ir aktīvākās islama aizstāves Rietumos. Varbūt taisnība tam pa pusei jokam, ka feministes feminizētos Rietumu vīriešus zemapzinā tā kā nicina par viņu slābanumu, tā pat kā vienkāršāku dzīvnieku mātītēs, kas 'mating' periodā cenšas izvēlēties starp veselīgāko, spēcīgāko un dominējošāko tēviņu, zaudētājiem pagriežot muguru. Liekas jo ticamāk, jo kā teica heda, cilvēki, kas visaktīvāk runāt par cilvēka vajadzību pārvarēt ''primitīvās dziņas'' bieži paši, sev neapzinoties, atbalsta tieši 'bioloģisko' cilvēka uzvedība, sakot, ka nedrīkst sevi apsiest. Monoteisms ar savu monogāmiju un ģimenes vērtībām, puritānismu salīdzinājumā ir samēra nedabisks un iekšējo dzivnieku transcendējošs institūts, kas paģēr striktu dziņu apspiešanu par labu pārlieku strukturētam sabiedrības modelim.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2017-05-25 21:08 (saite)
Sanāk, ka islams feministuprāt ir unikāls izņēmums iekš viņu doktrīnas jomas "ko mēs ienīstam". Galnais, ka abzolūti nepamatoti. Ir kāda ideja, kāpē tā varētu būt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-25 21:52 (saite)
Lūk, ekstrēmu luberastu viedoklis http://www.huffingtonpost.com/gabby-aossey/muslims-are-the-true-feminists_b_9877692.html lol
Kā redzi, īstas feministes patiesībā alkst īstu patriarhālismu. Tādi puskoka lēcēji kā Rudzītis vai lokālie kristīgo vērtību pārstāvji jau sen atšālējušies.
Srsly, man šķiet, ka tā arī ir un to jau minēju ierakstā. Viss tas ''smash the patriarchy'', kas tiek pausts tikai ekskluzīvi attiecībā pret Rietumu izdēdējušiem metroseksuāliem hipsteriem, kas to vien dara, kā bučo sieviešu kājas un laiž, pat forsē pie teikšanas visur, kur vien iespējams, ir reāls ''jā īstam patriarhātam'', kuru vēl ar vien iemieso muhamedāņi. Wombyn gonna wombyn. D:

Ja tā pavisam nopietni, tad iegūglējot ''feminism and islam'', izlecdaudz interesantu rakstu. Man pašam ir tikai augstāk minētā intuitīvā nojausma. Fedora tipping male feminists get friendzoned more often then not. Makes you wonder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedamuld
2017-05-25 22:06 (saite)
dzēšam?
Un bans? :D
tev taču imigranti nepatīk? Vai lv>se seksa/stabila, pārtikuša veča imigrantes ir baigi OK?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2017-05-25 23:36 (saite)
Tu neesi pats sev pretīgs, rakstot šādus stulbus komentārus? Kāpēc tu visu šo radošo potenciālu neizmanto pret barbariem, islāmistiem, izvarotājiem, brīvās pasaules ienaidniekiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedamuld
2017-05-25 22:08 (saite)
Kas Tev noticis - banot, dzēst? kur palicis iepriekšējais gars?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-25 22:32 (saite)
Gribi teikt, ka neesi diegabikša alts, bet tikai klons?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-05-25 23:13 (saite)
Jā, beigu beigās tā tomēr ir, kā saki, trula cīņa pret tā saukto patriarhiju (tieši rietumu, par citām, ko vēl nav izjutušas, viņām pagaidām [uzsvars uz "pagaidām"] pofig) Eh, cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-05-25 23:56 (saite)
Īpaši, ņemot vērā, ka Rietumos nav nekas pat tuvu patriarhijai, bet atsevišķas valstis jau ir samērā tuvu matriarhātam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?