gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-04-26 18:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
- An interesting angle is that the antifa are college students attacking the proletariat at the behest of rich moneyed interests. Talk about useful idiots
- To be fair, for many of them the "rich moneyed interests" simply mean their parents.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2017-04-26 18:50 (saite)
Antifa ir nekur nederīgi idioti tāpat kā svastiku urlas kam viņi uzbrūk, bet kāds tur sakars ar rich moneyed interests? Ja es būtu tips ar naudu un varu, tad manās interesēs tieši būtu lai ielas ir pēc iespējas tīrākas no visu veidu vardarbīgām salašņām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-04-26 20:13 (saite)
Viņi pārstāv globālismu/antinacionālismu, kas ir izdevīgs vienīgi transnacionālām korporācijām, kuru slapjais sapnis atņemt lokālajām varām jebkādu pašnoteikšanos. Nevaru zināt vai tā ir prasta ignorance vai kas cits, bet ir diezgan sirreāli, kad sarkanais čegevaras krekliņā ar miera simbolu ķēdītē, met ar petardēm pa ierindas Džo, kas izgājis mītiņot par vārda brīvību vai protestē pret ekonomisko politiku. Tas ir kā marksisms, kas apgriezies kājām gaisā un ''labie'' tagad ir padomju laiku kapitālista arhetips - resns vieplis cilindrā ar milzīgu maisu, kuram viršu rakstīts 10000000000$.
Starp citu, attiecas uz pēdējā laikā nereti uzdoto jautājumu - kas tad īsti ir kultūrmarksisms. Marksisms, kura premisa ir izgriezta ar oderi uz āru. Es, protams, nevaru zināt kas tieši darās naudīgo tipu galvās, bet Soross jau nav vienīgais, kas finansē dažāda veida destabilizējoša aktīvisma kustības, tikai poster-child. Kaut kāda iemesla pēc oligarhiem ir tīkama sociālā nestabilitāte, ko izraisa outsourcing, open boarders, politiskā polarizācija etc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?